Danes lahko normalno govorim, jem in se smejim | Ustna Medicina

Danes lahko normalno govorim, jem in se smejim

Spoštovani g. dr. Matej Pirtovšek,

na prvi pregled na kliniko Ustna Medicina, k Vam, sem se odpravila po ogledu oddaje na televiziji, in sicer Dobro jutro, ko ste bili gost te oddaje. Spomnim se prvega obiska, ko ste me prijazno sprejeli in mi predstavili obsežen celostni načrt sanacije mojih težav, od parodontoze, brušenja starih amalgamskih zalivk – torej zagotoviti zdrave temelje in šele potem nadgradnjo. Celotno zdravljenje je vključevalo najsodobnejšo diagnostiko in tehnologijo materialov na vrhunskem nivoju. Ker je moja ustna votlina bila potrebna temeljite prenove, sem postala stalna obiskovalka.

Zdravljenje se je začelo v septembru 2016. Na vsako terapijo (nekatere so trajale po več ur) sem prihajala sproščeno, saj sem se zaradi pristopa in prijaznosti Vas in asistentk tam na tistem stolu počutila kot v svoji dnevni sobi ob prijetni glasbi. Dobila sem tudi pet implantatov, za katere operacije je poskrbel dr. Gačnik, ki se mu tudi iz vsega srca zahvaljujem za njegovo potrpljenje z mano.

Pot do novih zob je bila dolga in tudi občasno nepričakovana, vendar se je izplačalo. Danes lahko normalno govorim, jem in se smejim.

Sama sem zelo zadovoljna in rada hodim na Ustno Medicino, saj ste mi polepšali življenje.

Ko se danes pogledam v ogledalo, ni videti, kateri zob je je umeten in kateri je stalen, saj imate tudi na področju estetike zaposlene strokovnjake, ki to delo maksimalno dobro opravijo.

Resnično sem Vam hvaležna za vse in z veseljem Vas bom priporočila tudi drugim. Vedno ste nasmejani in nikoli Vam ni odveč spregovoriti par besed z mano, preden začnete s posegom, ki ni nikoli boleč, ker poskrbite tudi za to.

Niste samo odličen zdravnik, ampak ste strokovnjak, perfekcionist in pravi umetnik in Vas ne zamenjam za nikogar drugega.

Hvala za vse, kar ste in kar boste še naredili zame, in želim Vam še veliko uspehov pri Vašem delu.

Vsa zahvala gre tudi dr. Gačniku in tudi zobnim asistentkam, bilo jih je kar nekaj, ki so skrbele za odsesavanje med posegi, ki so dolgo trajali. Brez njih bi bila muka zdržati z odprtimi usti.

Še enkrat hvala vsem!

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.