Brez tega zaupanja me tudi ves tehnični napredek ne bi prepričal za poseg

Ni mi žal, da sem poseg dolgo odlagala – brez enormnega napredka na tem področju takšna »preobrazba« ne bi bila možna oz. bi pomenila veliko večji poseg v naravno stanje. Ob sedanji stopnji razvoja pa bi mi bilo žal, če možnosti ne bi izkoristila in bi tako moja želja ostala neuresničena. Mi je bila pa odločitev lažja, ker sem poseg opravila v zobni ordinaciji, ki jo tudi sicer redno obiskujem in ji zaupam. Brez tega zaupanja me tudi ves tehnični napredek ne bi prepričal za poseg.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha