Titanijevi zobni vsadki se v zobozdravstvu uporabljajo z velikim uspehom. Narejeni so iz titanijeve zlitine v kateri prevladuje titan, obdani pa so s titanijevim oksidom, ki preprečuje njegovo kemično raztapljanje. Mnogokrat predstavljajo najprimernejšo rešitev za nadomeščanje manjkajočih zob, predvsem pri reševanju stanja delne in popolne brezzobosti.

Zakaj izbrati titanijev implantat:

  • Več desetletne zelo uspešne izkušnje.
  • Lahek in strukturno močan material, ki zdrži visoke obremenitve žvečnih sil.
  • Izjemno biokompatibilna kovina, zato so alergične reakcije zelo redke.
  • Primeren za vsa brezzoba področja, z veliko različnimi oblikami vsadkov in protetičnih rešitev.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha