Naj vam noči ne kvari smrčanje | Ustna Medicina
ODPRAVA SMRČANJE

Naj vam noči ne kvari smrčanje

Se ponoči pogosto zbudite, ker vaš mož / vaša žena tako glasno smrči? Verjemite, da niste edini! Raziskave so pokazale, da smrči kar 30-40% ljudi.

Najbolj pogost vzrok trajnega smrčanja je nihanje ohlapnih mehkih tkiv v grlu med spanjem. Z vdihom in prehodom zraka skozi grlo tkiva zanihajo in pojavi se vsem znani neprijetni zvok, ki marsikomu ponoči ne da spati.

Kako pa smrčanje vpliva na vaše zdravje in zdravje vaše žene ali moža?

Dejstvo je, da smrčati pomeni slabo spati. Slabše spanje pa ne vpliva samo na zdravje smrčača, ampak tudi na zdravje njegovih bližnjih. Ponavadi se smrčač sploh ne zaveda lastnega smrčanja. Opozori ga žena (in obratno), ki poleg njega preživlja nemirne noči.

Smrčanje ni krivo samo za slab spanec obeh partnerjev, ampak tudi številne druge neprijetnosti:

  • nemirno spanje
  • jutranji glavobol
  • razdražljivost
  • kronična utrujenost
  • nižja koncentracija
  • slabo razpoloženje
  • prekomerna zaspanost čez dan
  • zmanjšanje libida.

Je eden izmed glavnih simptomov obstruktivne apneje med spanjem (OSA), ki je resna bolezen in se je ne sme spregledati, saj lahko vodi v resna zdravstvena stanja.

Z nekaj nebolečimi in koži prijaznimi laserskimi posegi, se dokončno znebite neprijetnih dlačic na obrazu.

Kako v treh obiskih do veliko bolj mirnih noči in zadovoljne žene / zadovoljnega moža?

Gostom Ustne medicine z lasersko terapijo Nightlase zagotovimo boljši spanec. Potrebni so trije obiski, ki si sledijo enkrat tedensko. Laser na neinvaziven in naraven način odpravi nihanje mehkih tkiv v grlu. Laserska svetloba spodbudi krčenje kolagena, ki sestavlja mehka tkiva. Prav tako spodbudi nastanek novega kolagena. Tkiva v grlu in na korenu jezika se učvrstijo, kar omogoči nemoten pretok zraka v pljuča in zmanjša glasnost smrčanja.

Za terapijo ne potrebujete anestezije, je izjemno varna in nima stranskih učinkov. Možno je, da se smrčanje v nekaj letih spet pojavi. V teh primerih terapijo ponovimo.

Posegi z laserjem zahtevajo optimalne regeneracijske sposobnosti kože. Neizpodbitno dejstvo je, da kakršenkoli vnetni proces v bližnji okolici ogroža dosego željenega estetskega rezultata oz. celjenja. Zato vas bomo pred posegom opozorili na vsa medicinska tveganja v vaših ustih.

 CENIK LASERSKIH POSEGOV

 

Želite izvedeti več o najsodobnejšem laserskem načinu ODPRAVE SMRČANJA?  Naročite se na BREZPLAČEN posvet, kjer boste izvedeli vse o enostavnem postopku, po katerem bodo vaše noči mnogo prijetnejše. Ob izbiri katerega koli laserskega tretmaja, vam podarimo paket za ustno higieno v vrednosti 30,00 EUR!

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.