Lasersko odstranjevanje dlačic in žilic | Ustna Medicina
Odstranjevanje dlacic

Lasersko odstranjevanje dlačic in žilic

Neboleči posegi odstranjevanja dlačic in žilic na obrazu

Pogledate se v ogledalo, izgledate odlično… a le zakaj, vam teh nekaj dlačic pod nosom, na bradi ali na licih kali izgled? Lasersko  odstranjevanje dlačic na obrazu je ena najbolj učinkovitih in dolgotrajnih rešitev.

Kako laser odstrani dlačice?

Svetloba laserja se vsrka v pigment (melanin), ki se nahaja v dlaki in v samem izvoru (foliklu) dlake. Laser na ta način uniči dlako. Dlačice rastejo v večih fazah. Dokončno jih uničimo samo v začetni fazi rasti, ko so zasidrane v dlačnem foliklu. Ob vsakem posegu tako trajno uničimo do 25 % vseh dlačic. Izkušnje kažejo, da je za dolgotrajni učinek v povprečju potrebnih 8 obiskov. Poseg je bolj prijeten kot depilacija z voskom, saj področje odstranjevanja med posegom hladimo. Je varen in popolnoma naraven način, ki zagotavlja dolgoročne rezultate.

Z nekaj nebolečimi in koži prijaznimi laserskimi posegi, se dokončno znebite neprijetnih dlačic na obrazu.

Odstranitev drobnih obraznih žilic

Pri povečanem pretoku krvi, se drobne žilice razširijo in kasneje stisnejo v začetno stanje. Pri večjih naporih in zmanjšani elastičnosti ostanejo razširjene in počijo. Pojavljajo se pri vseh tipih kože, najbolj občutljiva pa je tanka in svetla koža. Počene žilice na obrazu lahko močno vplivajo na posameznikovo samopodobo.

Toda ne skrbite! Znebite se jih lahko z laserskim posegom. Lasersko odstranjevanje je neinvazivna in izjemno učinkovita metoda. Svetloba se vsrka v pigment (hemoglobin) žilic in jih na ta način izbriše. Ker v tem primeru laser deluje samo na pigment je poseg popolnoma varen za ostala tkiva in naraven. Da dosežemo čim boljši rezultat je ponavadi potrebno več obiskov. Točno število določimo glede na število in velikost žilic, sledijo pa si v razmaku 4 – 8 tednov.

Nasvet strokovnjaka:

“2 meseca pred in 1 mesec po posegu svetujemo izogibanje močnim sončnim žarkom oziroma uporabo ustrezne zaščite.”

 

 CENIK LASERSKIH POSEGOV

 

Želite izvedeti več o najsodobnejšem načinu odstranjevanja DLAČIC in OBRAZNIH ŽILIC?  Naročite se na BREZPLAČEN posvet, kjer boste izvedeli vse o varnem in najsodobnejšem načinu uporabe laserja v estetske namene. Ob izbiri katerega koli laserskega tretmaja, vam podarimo paket za ustno higieno v vrednosti 30,00 EUR!

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.