Končno se poslovite od aken in brazgotin! | Ustna Medicina
Zdravljenje aken_laser

Končno se poslovite od aken in brazgotin!

Laserski žarki uničijo bakterije, ki povzročajo nastanek aken!

Akne in posledično brazgotine so ena največjih težav večine najstnikov. Zadrega pri mladostnikih z aknami je marsikdaj tako velika, da niti ne prosijo za pomoč. Žal pa je že dolgo znano, da akne niso le težava mladih in ni nujno, da z leti izzvenijo. Z njimi se srečujejo tudi starejši. Aknasta koža močno vplivajo na samozavest, kar se odraža tako na zasebnem, kot tudi na poslovnem področju. Večina, predvsem ženske, želi prekriti akne z različnimi preparati, česar vsekakor ne priporočamo, saj ti dolgoročno izdatno poslabšajo stanje.

Akne in brazgotine sedaj uspešno zdravimo z laserjem. Izvajamo jo lahko kot samostojno terapijo ali v kombinaciji z mazili in drugimi dodatki, ki jih predpiše dermatolog!

2 FAZI ZDRAVLJENJA AKEN Z LASERJEM

  • Pri akutnih težavah laser izboljša izgled in prepreči razvoj trajnih poškodb kože – brazgotin. V tej fazi laser uniči bakterije, ki povzročajo vnetje kože. Princip delovanja bakterij je podoben kot pri parodontalni bolezni ali herpesu.

 

  • Brazgotine obraza so večkrat posledica dolgotrajnega vnetja zaradi aken in zmanjšane regeneracijske sposobnosti kože na obrazu. Med zdravljenjem uporabljamo visokoenergijske laserske žarke, ki spodbujajo naravno obnovo in rast novega ter zdravega kolega, ki nadomešča neenakomeren in grudast kolagen v brazgotinah. Učinek je progresiven, kar pomeni, da se stanje izboljšuje in je končni rezultat viden po nekaj mesecih.

 

 CENIK LASERSKIH POSEGOV

 

Želite izvedeti več o najsodobnejšem načinu zdravljenja AKEN in BRAZGOTIN?  Naročite se na BREZPLAČEN posvet, kjer boste izvedeli vse o stanju vaše kože in tretmaju. Ob izbiri katerega koli laserskega tretmaja, vam podarimo paket za ustno higieno v vrednosti 30,00 EUR!

 

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.