Invisalign – nevidna ortodontska rešitev za popoln nasmeh | Ustna Medicina
jp-K1

Invisalign – nevidna ortodontska rešitev za popoln nasmeh

Udobno, prozorno in snemljivo.
Invisalign zobe poravna s pomočjo niza opornic, ki so izdelane posebej za vaše zobe. Za razliko od fiksnih zobnih aparatov so opornice komajda opazne ter jih je mogoče kadarkoli sneti in spet nadeti.

Invisalign opornice so primerne za korekcijo številnih različnih težav z razporeditvijo zob – od pretesno razvrščenih zob do prevelikih medzobnih vrzeli; od križnega ugriza do globokega ali progenega ugriza.

Terapija Invisalign je povrnila nasmeh na obraz že več kot 3,5 milijona ljudem po celem svetu.

Še danes spoznajte, kako drugačen pristop omogoča Invisalign.
Naredite prvi korak
na poti do vašega popolnega nasmeha – naročite se na posvet, kjer vam bomo predlagali najprimernejšo Invisalign terapijo za vaše zobe.

Prijavite se na pregled za Invisalign

Preizkusite zobne opornice Invisalign do 25.2.2018 in prejmete posvetlitev nasmeha.

 

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.