shutterstock_176500064

Digitalni odtis – do lepega nasmeha v enem dnevu

Se želite ponovno počutiti mladostno in samozavestno? Na kliniki Ustna Medicina ste gosti deležni celostne obravnave, kar pomeni, da skupaj dosežemo popolno ustno zdravje, udobje, ustrezno funkcijo in ustrezen videz. Sedaj vam končno ponujamo možnost, da vse to dosežete na prijetnejši način.

“Iskrena zahvala dr. Beletu za strokovno popravilo mojih zob. Končno imam spet lep nasmeh. Dr. Beleta priporočam vsakomur, saj je s svojim znanjem in strokovnostjo kos vsaki težavi.”
Pavla K., Novo mesto

Z enim obiskom vam:

  • pripravimo zobe in jih oskrbimo z visoko estetskimi provizoriji
  • povrnemo lep nasmeh, normalno žvečenje in prehranjevanje
  • izvedemo odtis BREZ neprijetnih odtisnih žlic in mas
  • pokažemo virtualni predlog spremembe oblike, položaja in velikosti zob
  • omogočimo postopno podzavestno privajanje novemu nasmehu


Naročite se na brezplačni posvet

Do 12. 4. 2018 vam podarjamo brezplačno sonično zobno ščetko Waterpik v vrednosti 99,00 €, če se odločite za dolgotrajne digitalne provizorije. Pohitite, saj je število mest omejeno na sedem.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha