Digitalni odtis – do lepega nasmeha v enem dnevu | Ustna Medicina
shutterstock_176500064

Digitalni odtis – do lepega nasmeha v enem dnevu

Se želite ponovno počutiti mladostno in samozavestno? Na kliniki Ustna Medicina ste gosti deležni celostne obravnave, kar pomeni, da skupaj dosežemo popolno ustno zdravje, udobje, ustrezno funkcijo in ustrezen videz. Sedaj vam končno ponujamo možnost, da vse to dosežete na prijetnejši način.

“Iskrena zahvala dr. Beletu za strokovno popravilo mojih zob. Končno imam spet lep nasmeh. Dr. Beleta priporočam vsakomur, saj je s svojim znanjem in strokovnostjo kos vsaki težavi.”
Pavla K., Novo mesto

Z enim obiskom vam:

  • pripravimo zobe in jih oskrbimo z visoko estetskimi provizoriji
  • povrnemo lep nasmeh, normalno žvečenje in prehranjevanje
  • izvedemo odtis BREZ neprijetnih odtisnih žlic in mas
  • pokažemo virtualni predlog spremembe oblike, položaja in velikosti zob
  • omogočimo postopno podzavestno privajanje novemu nasmehu


Naročite se na brezplačni posvet

Do 12. 4. 2018 vam podarjamo brezplačno sonično zobno ščetko Waterpik v vrednosti 99,00 €, če se odločite za dolgotrajne digitalne provizorije. Pohitite, saj je število mest omejeno na sedem.

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.