Vam je nekdo priporočil našo kliniko | Ustna Medicina

Zadnje čase veliko slišimo o zaupanju, ki je temelj vsakega odnosa, tudi tistega med zobozdravnikom, asistentko, recepcijo ter vami, ki boste nekega dne obiskali našo kliniko. Pacienti nas pogosto obiščejo ravno zaradi porušenega zaupanja v svojega prejšnjega zobozdravnika, mogoče celo v javni zdravstveni sistem, saj ugotavljajo, da izgubljajo svoje ustno zdravje. Po izkušnjah naših pacientov se vse bolj maje tudi zaupanje v dentalni turizem, ki že kaže slabe rezultate svoje instantne zobozdravstvene obravnave pacientov. Ta je namreč omejena na ozko usmerjeno obravnavo zobovja brez upoštevanja celostnega vidika posameznika, njegove osebne zgodbe in telesnih značilnosti. Po našem prepričanju sta prav slednja dejavnika ključnega pomena pri uspešnem vzpostavljanju ustnega zdravja in zadovoljstva slehernega pacienta.

Vse od ustanovitve klinike Ustna Medicina je bilo temeljno vodilo našega dela vzpostavitev sistema individualne obravnave vsakega posameznika posebej, saj se zavedamo, da je vaše zaupanje v naše delo ključ do končnega uspeha –vašega ustnega zdravja. Zelo smo veseli številnih priporočil, saj nam ta sporočajo, da je naša klinika vredna vašega zaupanja. Priporočila pacientov tretjim osebam nas navdajajo s hvaležnostjo, hkrati pa vzbujajo v nas dodatni občutek odgovornosti za še boljše delo, s katerim bomo upravičili izkazano zaupanje. S priporočilom namreč zastavite svoje dobro ime in zaupanje, ki ga imajo prejemniki priporočila do vas. Morebitno nezadovoljstvo bi porušilo medsebojno zaupanje vseh vpletenih strani. Odgovornost tistega, ki je bil priporočen, je tako izjemno visoka.

Zaupanje se ne zgodi čez noč, ampak se gradi postopoma. Bistveno težje ga je vzpostaviti kot porušiti. Naše poslanstvo je, da pridobljeno zaupanje z vsako obravnavo pacienta, novega ali obstoječega, še dodatno utrdimo. Prizadevamo si ponuditi najboljše, kar premoremo, ter v delo vnesti vse tisto, kar prihaja iz nas samih. Kopiranje še nikoli ni prineslo pretiranega zadovoljstva ali vzbudilo občutka zaupanja.

Zaupanje običajno pridobi tisti, ki pokaže zavzetost, srčnost, poznavanje področja na katerem deluje in primerno odzivnost. Tisti, ki je zares predan svojemu delu, bo ob hkratni ustrezni strokovni usposobljenosti in poznavanju svojega dela sposoben sleherni problem, ki se dotika njegovega področja, pojasniti vsakomur, ne glede na ozadje. Iskren interes za reševanje vašega problema je ključen za jasno sporočanje. Če tega nismo sposobni, bi morali razmišljati o zamenjavi poklica. Ali drugače: če nam to uspeva, bomo ob koncu dneva skoraj zagotovo zadovoljni. Vsak se namreč dobro počuti, če mu ljudje zaupajo, in ni boljše potrditve, kot da delo opravljamo v sozvočju z vami in s samim seboj.

Pravi dokaz našega dobrega dela ni samo vaše zadovoljstvo, ampak tudi vaše priporočilo. Zadovoljen pacient sicer ostaja zvest zobozdravniku, medtem ko navdušen pacient  priporoča naprej in tako postane najboljši ambasador lepih in zdravih nasmehov.

Želim vam veliko zaupanja vase in v druge.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha