Vam je nekdo priporočil našo kliniko | Ustna Medicina

Zadnje čase veliko slišimo o zaupanju, ki je temelj vsakega odnosa, tudi tistega med zobozdravnikom, asistentko, recepcijo ter vami, ki boste nekega dne obiskali našo kliniko. Pacienti nas pogosto obiščejo ravno zaradi porušenega zaupanja v svojega prejšnjega zobozdravnika, mogoče celo v javni zdravstveni sistem, saj ugotavljajo, da izgubljajo svoje ustno zdravje. Po izkušnjah naših pacientov se vse bolj maje tudi zaupanje v dentalni turizem, ki že kaže slabe rezultate svoje instantne zobozdravstvene obravnave pacientov. Ta je namreč omejena na ozko usmerjeno obravnavo zobovja brez upoštevanja celostnega vidika posameznika, njegove osebne zgodbe in telesnih značilnosti. Po našem prepričanju sta prav slednja dejavnika ključnega pomena pri uspešnem vzpostavljanju ustnega zdravja in zadovoljstva slehernega pacienta.

Vse od ustanovitve klinike Ustna Medicina je bilo temeljno vodilo našega dela vzpostavitev sistema individualne obravnave vsakega posameznika posebej, saj se zavedamo, da je vaše zaupanje v naše delo ključ do končnega uspeha –vašega ustnega zdravja. Zelo smo veseli številnih priporočil, saj nam ta sporočajo, da je naša klinika vredna vašega zaupanja. Priporočila pacientov tretjim osebam nas navdajajo s hvaležnostjo, hkrati pa vzbujajo v nas dodatni občutek odgovornosti za še boljše delo, s katerim bomo upravičili izkazano zaupanje. S priporočilom namreč zastavite svoje dobro ime in zaupanje, ki ga imajo prejemniki priporočila do vas. Morebitno nezadovoljstvo bi porušilo medsebojno zaupanje vseh vpletenih strani. Odgovornost tistega, ki je bil priporočen, je tako izjemno visoka.

Zaupanje se ne zgodi čez noč, ampak se gradi postopoma. Bistveno težje ga je vzpostaviti kot porušiti. Naše poslanstvo je, da pridobljeno zaupanje z vsako obravnavo pacienta, novega ali obstoječega, še dodatno utrdimo. Prizadevamo si ponuditi najboljše, kar premoremo, ter v delo vnesti vse tisto, kar prihaja iz nas samih. Kopiranje še nikoli ni prineslo pretiranega zadovoljstva ali vzbudilo občutka zaupanja.

Zaupanje običajno pridobi tisti, ki pokaže zavzetost, srčnost, poznavanje področja na katerem deluje in primerno odzivnost. Tisti, ki je zares predan svojemu delu, bo ob hkratni ustrezni strokovni usposobljenosti in poznavanju svojega dela sposoben sleherni problem, ki se dotika njegovega področja, pojasniti vsakomur, ne glede na ozadje. Iskren interes za reševanje vašega problema je ključen za jasno sporočanje. Če tega nismo sposobni, bi morali razmišljati o zamenjavi poklica. Ali drugače: če nam to uspeva, bomo ob koncu dneva skoraj zagotovo zadovoljni. Vsak se namreč dobro počuti, če mu ljudje zaupajo, in ni boljše potrditve, kot da delo opravljamo v sozvočju z vami in s samim seboj.

Pravi dokaz našega dobrega dela ni samo vaše zadovoljstvo, ampak tudi vaše priporočilo. Zadovoljen pacient sicer ostaja zvest zobozdravniku, medtem ko navdušen pacient  priporoča naprej in tako postane najboljši ambasador lepih in zdravih nasmehov.

Želim vam veliko zaupanja vase in v druge.

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.