Krasni ste in veliko ljudem bom povedala za vas

Z radostjo in hvaležnostjo v srcu, da sem izvedala za vas in vaše delovanje na področju celostnega zobozdravstva, želim celotni ekipi Ustne Medicine še naprej obilje notranjega zadovoljstva pri čudovitem delu, ki ga opravljate predano, spoštljivo, strokovno, z visoko mero čustvene inteligence in vrednot, ki nam vsem kažejo v čem je smisel vašega poslanstva. Poleg vsega gredo pohvale celotenu konceptu vaše komunikacije s strankami (vaš uvodni dopis s poglobljenim vprašalnikom, vaše pojavljanje v medijih, vaši napisi v prostorih, vaš slogan »Smejte se po svoje« ter osebni odnos celotnega osebja. Krasni ste in veliko ljudem bom povedala za vas.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha