Imela sem hude težave, ker se mi je zlomil zob. Moja zdravnica bi ga najraje dala kar ven. Zato sem prišla na Ustno Medicino

Imela sem hude težave, ker se mi je zlomil zob. Moja zdravnica bi ga najraje dala kar ven. Zato sem prišla na Ustno Medicino. Kakšno prijetno presenečenje. Počutiš se da res nekaj pomeniš. Vsi so ustrežljivi in prijazni. Seveda mi je dr. Pirtovšek rešil zob in popravil še dva zoba. Neizmerno sem mu hvaležna in s ponosom občudujem svoje zobovje. Pridobil si je redno stranko.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha