resitev_za_zobe

Rešitev za zobe, ki ste jih mogoče že odpisali

Ko je zob zaradi kariesa že močno poškodovan, včasih zanj ni bilo rešitve. Danes pa je vse drugače, saj zob lahko “rešimo” z uporabo inlay in onlay biokompatibilnih zobnih nadomestkov. Ti zobni nadomestki so skrbno izdelani na podlagi vašega odtisa preostanka zoba.

Inlej (inlay) ali onlej (onlay) uporabimo, kadar je več kot polovica grizne površine zoba propadla. Izdelek je podoben zalivki, zanj pa se odločimo, kadar je potrebno narediti obsežnejšo rekonstrukcijo zobne krone, vendar manj kot celotno krono. Inlay se nahaja med vrški zoba, onlay pa zajema enega ali več vrškov. Navadno so izdelani iz porcelana, lahko pa so tudi iz zlata ali kompozita.

Vas zanima več? Strokovnjaki Ustne Medicine so za vas pripravili posebno poročilo, kjer boste izvedeli vse in še več o uporabi materialov, ki bodo rešili vaše zobe!

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha