endodontija

Diabetes je lahko vzrok za parodontalno bolezen!

Za vas smo pripravili posebno poročilu, v katerem boste odkrili, kako smo zobozdravniki končno prenehali biti samo strokovnjaki za zobe (po domače »zobarji«) in zakaj lahko natančen ter celosten pregled vaših ust dobesedno reši vaše življenje, sploh ker sta parodontalna ter sladkorna bolezen usodno povezani.

Sladkorni bolniki so nastanku parodontoze še bolj podvrženi, zato je pomembno, da jo pravočasno prepoznamo in zdravimo v začetni fazi, ki ne pušča resnih posledic na vašem zdravju.
Želimo poudariti, kako zahrbtna je parodontalna bolezen. V večini primerov poteka na začetku in tudi v napredovali fazi povsem
brez jasnih simptomov, torej sporočil, ki bi jih vi lahko dojeli kot skrb vzbujajoča. Kako jo prepoznati?
1. Boleča, otečena in rdeča dlesen.
2. Krvavitve ob ščetkanju ter nitkanju.
3. Premiki zob.
4. Povečana majavost zob.
5. Ustni zadah.
6. Odmik dlesni.
7. Vse »daljši« zobje.
8. Skelenje, občutljivost zob.
9. Kronične bolezni brez jasnega vzroka.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha