Iščete strokovnjaka, ki bo odpravil vaše zobozdravstvene težave | Ustna Medicina

Komu zaupati je večna dilema v današnjem svetu, kjer se vsak prodaja kot suho zlato, ko je razočaranj zaradi nerealnih obljub in besedičenja več, kot resničnega zadovoljstva in kjer je marketing postal pomembnejši od uporabniške izkušnje.

Vsi uporabniki storitev smo del te žalostne zgodbe. Zavedamo se, da bela halja in diploma na steni, ne zagotavljata avtomatično tudi zaupanja.

Danes ni dovolj biti samo prijazen, ustrežljiv in strokoven. To so standardi, ki jih bolj ali manj vsi upravičeno pričakujemo.

Izbrati zobozdravnika ni enostavno. Še zlasti, če ste bili v preteklosti deležni negativnih izkušenj ali razočaranj. Velikokrat pa so življenjske okoliščine tiste, ki posameznika oddaljijo od rednih obiskov pri zobozdravniku.  Občutek sramu, zanemarjenosti ali nezadostnosti so dodatni razlogi, ki ljudi ropajo ustnega zdravja.

Verjetno ste spletno stran Ustne Medicine obiskali, ker potrebujete zobozdravnika ali pa  iščete rešitev za nastali problem.

Naj si gre za bolečino v zobu, boleče ali vnete dlesni, boleč in neprijeten ugriz, odlomljen del zoba ali plombe, nezadovoljstvo z nasmehom, neprijeten ustni zadah ali pa želite samo bolj bele zobe, sleherni posameznik potrebuje v današnjem času oskrbo in pristop po njegovi meri.

Včasih so bili pacienti zgolj lastniki zob, danes pa temu na srečo ni več tako. Zobozdravniki moramo paciente obravnavati kot celostne osebe s specifičnimi problemi, potrebami in pričakovanji.

Pacienti (mi vam raje rečemo gosti) ste danes zaradi poplave informacij na spletu tudi veliko bolj zahtevni, skeptični, velikokrat pa tudi zmedeni.

Kako naj sploh izberem pravega, zaupanja vrednega zobozdravnika, ki mi bo znal svetovati in mi bo nudil najboljšo možno oskrbo?

Takšna in podobna vprašanja si pacienti redno zastavljajo. Zato smo za vas pripravili posebno poročilo (link), ki je nekakšen vodnik za paciente, kako in na osnovi česa naj se odločijo za izbiro novega zobozdravnika. Povedano drugače: kateri so tisti kriteriji, ki ločijo sodobno zobozdravstvo od bolj tradicionalnega.

Če nam boste zaupali skrb za vaše ustno zdravje, bomo to jemali kot darilo. Strastno smo namreč predani sodobni stomatologiji in temu, da služimo vašemu zdravju, videzu ter udobju.

Vodnik za paciente najdete TUKAJ.
Če imate kakršno koli vprašanje, na katerega niste dobili odgovora v poročilu, nam ga zaupajte na info@ustna-medicina.com, ali izpolnite spodnji obrazec.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha