Iščete strokovnjaka, ki bo odpravil vaše zobozdravstvene težave | Ustna Medicina

Komu zaupati je večna dilema v današnjem svetu, kjer se vsak prodaja kot suho zlato, ko je razočaranj zaradi nerealnih obljub in besedičenja več, kot resničnega zadovoljstva in kjer je marketing postal pomembnejši od uporabniške izkušnje.

Vsi uporabniki storitev smo del te žalostne zgodbe. Zavedamo se, da bela halja in diploma na steni, ne zagotavljata avtomatično tudi zaupanja.

Danes ni dovolj biti samo prijazen, ustrežljiv in strokoven. To so standardi, ki jih bolj ali manj vsi upravičeno pričakujemo.

Izbrati zobozdravnika ni enostavno. Še zlasti, če ste bili v preteklosti deležni negativnih izkušenj ali razočaranj. Velikokrat pa so življenjske okoliščine tiste, ki posameznika oddaljijo od rednih obiskov pri zobozdravniku.  Občutek sramu, zanemarjenosti ali nezadostnosti so dodatni razlogi, ki ljudi ropajo ustnega zdravja.

Verjetno ste spletno stran Ustne Medicine obiskali, ker potrebujete zobozdravnika ali pa  iščete rešitev za nastali problem.

Naj si gre za bolečino v zobu, boleče ali vnete dlesni, boleč in neprijeten ugriz, odlomljen del zoba ali plombe, nezadovoljstvo z nasmehom, neprijeten ustni zadah ali pa želite samo bolj bele zobe, sleherni posameznik potrebuje v današnjem času oskrbo in pristop po njegovi meri.

Včasih so bili pacienti zgolj lastniki zob, danes pa temu na srečo ni več tako. Zobozdravniki moramo paciente obravnavati kot celostne osebe s specifičnimi problemi, potrebami in pričakovanji.

Pacienti (mi vam raje rečemo gosti) ste danes zaradi poplave informacij na spletu tudi veliko bolj zahtevni, skeptični, velikokrat pa tudi zmedeni.

Kako naj sploh izberem pravega, zaupanja vrednega zobozdravnika, ki mi bo znal svetovati in mi bo nudil najboljšo možno oskrbo?

Takšna in podobna vprašanja si pacienti redno zastavljajo. Zato smo za vas pripravili posebno poročilo (link), ki je nekakšen vodnik za paciente, kako in na osnovi česa naj se odločijo za izbiro novega zobozdravnika. Povedano drugače: kateri so tisti kriteriji, ki ločijo sodobno zobozdravstvo od bolj tradicionalnega.

Če nam boste zaupali skrb za vaše ustno zdravje, bomo to jemali kot darilo. Strastno smo namreč predani sodobni stomatologiji in temu, da služimo vašemu zdravju, videzu ter udobju.

Vodnik za paciente najdete TUKAJ.
Če imate kakršno koli vprašanje, na katerega niste dobili odgovora v poročilu, nam ga zaupajte na info@ustna-medicina.com, ali izpolnite spodnji obrazec.

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.