Zdrav in bleščeč nasmeh s poprazničnim razvajanjem

Prazniki so za nami, in če je pri vas doma tako kot pri nas, potem ste v novo desetletje zagotovo vstopili s polnimi trebuhi pijače in jedače, še posebej raznih domačih piškotov, potic in ostalih sladkih, slanih in najbolj pregrešnih prazničnih dobrot.

Pa še kako obožujem praznike! Ravno zaradi babičine hrane, časa z družino, žuranja s prijatelji – lahko bi rekli, da je to zame čas brezskrbnosti in uživanja. Večkrat pa mi, še posebej med vso to norijo, uspe, da kar pozabim poskrbeti za svoje zdravje in zamenjam brezskrbnost z brezbrižnostjo. Tudi vi kdaj nehote pozabite, da preden želodec vse zaužite dobrote premelje, so to storili vaši zobje? Včasih se nam zdi o takih stvareh brez veze razmišljati. Potem pa norimo, ko je že prepozno in so prvi znaki slabe ustne higiene že konkretno opazni. Tako kot v življenju je tudi v naši ustni votlini pomembno ravnovesje. Vabimo vas, da si v naši ordinaciji, pri vedno nasmejani higieničarki Mateji, privoščite Popraznični Ustni Wellness. S temeljitim profesionalnim ščetkanjem bo očistila vaše zobe, medzobne prostore, prav tako bo postrgala nezaželene bakterije iz jezika, zmasirala dlesni z eteričnim oljem in tako poskrbela za celovito nego ustne votline. Po prazničnih dneh, polnih babičine hrane, časa z družino in zabave s prijatelji, ki so skrbeli za vaš nasmeh, boste tako v 2020 vstopili še bolj sijoči in nasmejani, predvsem pa z zdravo ustno votlino, ki bo pripravljena na nove zalogaje hrane in vse ostale izzive, ki jih pripravlja to leto.

Da pa boste po razvajanju svoj zdrav nasmeh okrasili še s svetlejšim odtenkom zob, Vas vabimo, da se pridete pogret na Nazorjevo 3, kjer na policah čaka pestra izbira belilnih zobnih past. Naj vam jih, nekaj najbolj prodajanih in žlahtnih, predstavimo tudi danes.

Blackwood in Black Lotus

Belilni zobni pasti, najbolj prodajani v lanskem letu, delujeta na podlagi aktivnega in drevesnega oglja, ki varno pobeli zobe, hkrati pa ne poškoduje sklenine ali dlesni. Prav tako preprečujeta nabiranje oblog in zagotavljata dolgotrajen svež dah. Okus Blackwood zobne paste je bolj zeliščen – po brinovih jagodah in mentolu, medtem ko vas bo Black Lotus poživil z rožnato-mentolovim okusom. Obe pasti ne vsebujeta fluoridov.

  

Extreme White

Zobna pasta Extreme White poskrbi za intenzivno beljenje – edinstvena formula učinkovito pobeli in odstrani madeže na zobni sklenini, fluorovi ioni pa učinkovito ščitijo pred zobno gnilobo. Priporočena redna uporaba Extreme white zobne paste je od štiri do šest tednov, navadno v kombinaciji z zobnima pastama Biocalcium ali Innova.

Gold

Tako kot na pravi novoletni zabavi smo tudi v našo ponudbo vključili VIP-izdelek. Z zobno pasto Gold imamo v mislih tudi zdravje dlesni, za katere je treba enako dobro poskrbeti kot za zobe. Zobna pasta Gold je tako popolna kombinacija za večer, poln dobrot, saj z izvlečkom rdečega grozdja in matičnim mlečkom priskrbi vir vitaminov, ki dlesni ščitijo, hkrati pa občutljiv encim papain raztopi obloge in vaše zobe nežno pobeli. Za konec pa si VIP-naziv zasluži tudi, ker z ioni zlata skrbi za zaščito zob pred kariesom in krepi sklenino. Zobna pasta Gold ne vsebuje fluoridov.

Wonder White

Novost na naših policah! Zobna pasta Wonder White z encimi iz fige in izvlečkom ananasa preprečuje nastanek zobnega kamna, zobje tako ostanejo gladki in bleščeči. Lizocin deluje antibakterijsko in preprečuje nastanek kariesa, poleg tega pa ima tudi belilni učinek. Vitamin E in izvleček bazilike imata pozitiven učinek na sluznico in pomagata ohranjati zdrave dlesni.

Naj vam v imenu ekipe Dentoteke zaželim ravnovesja in ljubezni polno leto 2020, predvsem pa se obkrožajte z ljudmi, ki vas osrečujejo in vabijo nasmehe na obraz. Da bi bili zdravi in srečni!

Tadeja Pavlič, svetovalka v Dentoteki

MORDA VAM BO VŠEČ

Dodaj odgovor