Vzemimo si čas zase in za svoje zdravje

Zima. Minil je januar, ko smo se greli ob kaminu oziroma večina nas najbrž bolj ob radiatorju J, spremljali smo smučanje in smučarske skoke, se veselili v snežni odeji in zimskih radostih z otroki. Prišel je februar, pospravili smo kape, šale in rokavice, uživamo v sončnih toplih popoldnevih, iščemo, kje sploh je sneg, da se z otroki odpravimo vsaj na sankanje med zimskimi počitnicami. Ja, letošnja zima je že velikokrat dišala po pomladi. Preprosto obožujem vreščanje vrabčkov v s soncem obsijanem grmičku, ko pojejo serenade ljubkim samičkam in vreščijo na tekmece. Obožujem sprehode po gozdu, ko topli žarki ližejo luže in rišejo nasmehe na obraze. Obožujem pa tudi februar kot mesec ljubezni in čas, ko se dnevi začnejo opazno daljšati.

Končno z možem odločno izpolnjujeva novoletno zaobljubo in ob sredah zvečer hodiva na plesni tečaj. Tista urica in pol aktivnega kontakta z možem, prestopanje mej neznanega, čvrst telesni stik, smeh in dotik, vse to zbližuje in sprošča. Sploh si ne predstavljam sredinega večera v takšni obliki brez svojega moža! Kako hitro se ujamem v vsakodnevno rutino in si pozabim vzeti čas zase, za naju … Sploh sedaj, ko otroci zbolevajo kot po tekočem traku in v skrbi za njihove potrebe popolnoma zanemarim svoje.

Tadeja, najina plesna učiteljica in ena od svetovalk v Dentoteki, pravi, da ji je najlepše, ko februarja plesni tečaj rezervira kateri izmed soprogov, ki bi rad presenetil svojo najdražjo, in tako tisti en večer v tednu namenil pozornost njima. V tisti uri se bolj zbližata, nasmejita, skupaj se učita nekaj novega, hodita en po drugem, se čutita … a najpomembneje, skupaj sta in uživata. Tako preživet čas krepi telo in medsebojni odnos, zato želim tudi vam čim več zbližujočih trenutkov v objemu najdražjih!

Naj pa vam dam še en zdravju koristen namig za kakovostno preživet čas z vašim partnerjem.

Do konca februarja v Dentotekinem Studiu za ustno higieno na Nazorjevi 3 poskrbimo za malo drugačen uvod v romantičen večer. V mesecu ljubezni vaju razvajamo s posebno ponudbo – Ustni Wellness za dva kar 30 odstotkov ceneje. Ponudba pa nima omejitev! Povabite lahko tudi prijateljico, mamo, sestro, nekoga, ki ga imate radi in želite z njim preživeti kakovosten čas v dvoje. Ustni Wellness je tretma, kjer s celostno terapijo ustne votline, poleg popolne higiene, sproščamo obraz in dlesni ter tako pripomoremo k odpravljanju stresa. Napete čeljusti in stiskanje zob so vse pogostejša težava, ki jo prinaša stresen vsakdan. Ustni Wellness tako ni samo nadgradnja osebne ustne higiene, temveč popolno razvajanje, ki vas bo popeljalo do dolgoročnega ustnega zdravjaPred tretmajem poskrbimo za osvežitev z organskim smutijem iz sosednjega bistroja Gourmet Vegan in vaju obdarimo z bakrenim strgalom.

Treba si je vzeti čas zase in za svoje zdravje, še lepše pa je, če lahko to storiš v dvoje. Za rezervacijo termina obiščite našo spletno stran www.dentoteka.com ali pa pokličite 031 414 774.

Dobrodošli v Dentoteko!

Tanja Bregar, vodja Dentoteke

 

MORDA VAM BO VŠEČ

Dodaj odgovor