Diagnostika


Diagnostika nosi pri nas poseben poduarek, le z dobro usmerjeno in temeljito diagnostiko namreč dosegamo izvrstne rezultate in rešujemo tudi nerešljive primere.

Preveri več

Parodontologija


Parodontalna bolezen ali “Paradentoza”. Se težko sprijaznite z mislijo, da boste s staranjem izgubili zobe? Prav imate! Mnogi še vedno verjamejo, da je izguba zob neizogiben del staranja, a to preprosto ni res.

Preveri več

Zobne bolezni


Zobne bolezni Skrbimo, da bo vaš nasmeh zdrav in lep. Urejeno ustno zdravje ne vpliva samo na naš videz in samopodobo, vpliva tudi na naše splošno zdravje.

Preveri več

Protetika


Protetika je ključen del sodobnega zobozdravstva, ki pacientom omogoča funkcionalno in estetsko obnovitev izgubljenih zob. V naši ordinaciji uporabljamo napredne tehnološke postopke in biokompatibilne materiale

Preveri več

Estetika


Zobna estetika: Znanost in umetnost popolnega nasmeha. Sodobna zobna estetika ni več omejena le na zdravje zob, temveč vključuje celosten pristop k ustvarjanju estetsko dovršenih in naravnih nasmehov.

Preveri več

Oralno kirurški posegi


Oralna kirurgija temelji na sodobnem in integrativnem pristopu, ki združuje najnovejše tehnologije s celovitimi načeli za dosego optimalnih rezultatov.

Preveri več
Svet se spreminja z nezadržno hitrostjo in z njim tudi zobozdravstvo. V zadnjih 15 letih smo priča ne samo napredku ampak revoluciji v povezovanju zob in obzobnih tkiv s telesom.
STIK Z NAMI

01.


Integrativno zobozdravstvo
Ustna votlina z zobmi je del telesa, ki s svojimi vnetnimi stanji in kovinskimi materiali pomembno vpliva na splošno zdravje.


02.


Celostna obravnava pacientov
Klinika Ustna medicina predstavlja ekipo strokovnjakov, ki v slovenski prostor vpeljuje svež in predvsem celostni pristop.


03.


Sodobna diagnostika
Brez prave diagnostike, ni pravilne diagnoze! Postavitev pravilne diagnoze je pri ustnem zdravju bistvenega
pomena.


04.


Brez strahu in bolečin pred zobozdravnikom
Se spomnite svojega prvega obiska zobozdravnika v stari čakalnici zobozdravstvenega doma?