Ambasadorka Ustne medicine: Tina Pipan

Tina Pipan je djotiš in vastu svetovalka, učiteljica, predavateljica in mentorica, ki že več kot 14 let opravlja različna djotiš in vastu svetovanja, projektiranja, predavanja in zadnjih nekaj let tudi izobraževanja ter mentoriranja na področju starih vedskih znanj. Že šest let vodi triletno šolo djotiša in vastuja v Ljubljani ter na praktičen in prizemljen način pomaga ljudem k ponovni vzpostavitvi ravnovesja v življenju in s tem povečanja njegove kakovosti. Znanja o djotišu in vastuju povezuje z znanji ajurvede in joge, saj so neločljivo povezana. Ker je zaljubljena v naravo in naravne rešitve težav, se je izobrazila tudi za bachovega cvetnega terapevta, nenehno pa poglablja svoje znanje o tem, kako nam lahko narava in naravne rešitve pomagajo pri premagovanju težav in vzpostavljanju harmonije. Že več kot 16 let raziskuje različna znanja o prehrani in jogo ter njuno vrednost pri vzpostavljanju ravnovesja na telesni, čustveni ter energijski ravni. V prostem času preživlja čas z družino in prijatelji, uživa v naravi in jogi, fotografira, piše in potuje ter predvsem poizkuša živeti tukaj in sedaj.

Djotiš je vedska astrologija, znanje o naravnih ritmih. Beseda djotiš pomeni svetloba in njegovo obsežno in globoko znanje je kot luč, ki osvetljuje našo življenjsko pot in nam pomaga, da lažje prepoznamo svoje prednosti, da hitreje in učinkoviteje odpravimo svoja neravnovesja ter da lažje izberemo pravo pot in se izognemo morebitnim nevarnostim, oviram in težavam, s katerimi se velikokrat srečujemo.

Vastu pa je več kot 5000 let staro znanje, zapisano v Vedah, ki nas pouči o ureditvi bivalnega, delovnega prostora in okolice v skladu z naravnimi zakonitostmi in naravnimi elementi ter potrebami in značilnostmi posameznikov, ki v njem delajo, živijo, ustvarjajo. Je izvorno znanje pri nas bolj poznanega feng shuija.

Obe znanji nam vedno pokažeta možnost pozitivnih sprememb in poznata ogromno preventivnih tehnik, ki nam pomagajo v naše življenje, v naše telo ter seveda v prostor, kjer živimo, vnesti ravnotežje, harmonijo, zdravje in notranji mir.

Bachova cvetna terapija je popolnoma naravna in nežna metoda samozdravljenja, ki jo je v tridesetih letih 20. stoletja razvil angleški zdravnik, bakteriolog in homeopat Edvard Bach. Osnova so Bachove cvetne esence. Teh je 38 ­– od tega 37 izvlečkov zdravilnih rastlin, zadnja pa je čista studenčnica. Bachove esence so nam v pomoč pri boleznih, pri čustvenih, mentalnih ali duševnih stiskah ter v težavnih ali prelomnih življenjskih stanjih. Cilj Bachove cvetne terapije je, da ponovno vzpostavi naše čustveno ravnovesje in nas na ta način poveže z lastnimi duševnimi in telesnimi samozdravilnimi močmi.

Kontakt:

031 509 130

www.eroja.si

www.isa-institit.org

MORDA VAM BO VŠEČ

Dodaj odgovor