(P)OSEBNO: Saša Habat

»V vseh pogledih je sedaj moje in življenje moje družine bolj mirno, polno in veselo.«

Že od nekdaj me je veselilo delo z ljudmi, zato sem se po končanem šolanju zaposlila na letališču Brnik. Kot agentka oskrbe potnikov sem delala zadnjih 26 let. Kljub temu, da sem rada opravljala svoje delo, sem si po rojstvu najmlajšega otroka želela delovnik, ki bi mi omogočal več časa z družino. V iskanju novih priložnosti sem le-to našla v Ustni medicini. Zelo sem bila vesela, ko sem izvedela, da so mi ponudili priložnost za nov začetek. Zbrala sem pogum in se poslovila od letališča, ter se podala novim izzivom naproti.

V Ustni medicini se veselim vsakega novega delovnega dne, ki ga lahko preživim med prijaznimi in strokovnimi sodelavkami in sodelavci. Veseli me, da še vedno delam z ljudmi, in da sem v službi neprestano nekaj dogaja. Vse veščine, ki sem jih skozi leta osvojila na letališču, z veseljem uporabljam tudi zdaj pri svojem delu.

Neizmerno sem vesela, da imam končno urejen delovni čas, proste vikende in praznike in da mi ni več treba vstajati sredi noči. Sedaj imam več časa zase in za sina, saj lahko bolj aktivno sodelujem pri njegovem odraščanju.

MORDA VAM BO VŠEČ

Dodaj odgovor