Že več kot 4000 vas je! | Ustna Medicina
Ustna_medicina2

Že več kot 4000 vas je!

V zadnjih štirih letih, odkar deluje klinika Ustna Medicina, smo se srečali s številnimi pacienti, ki so iskali zobozdravstveno oskrbo. Skozi vrata naše klinike je tako stopilo že več kot 4000 ljudi. Še posebej veseli smo, da je bila naša 4000. gostja Mojca Bukovnik, ki je bila na prvem posvetu v naši kliniki in jo v prihodnjih dneh čaka prvi poseg. Mojca nam je ob tem zaupala nekaj svojih vtisov ob obisku Ustne Medicine.

Zakaj ste se odločili obiskati Ustno Medicino?

Ustno Medicino sem obiskala zaradi težav s pogostimi vnetji sinusov, ki naj bi bila posledica obolenj zob.

Kako ste izvedeli za našo kliniko?

Kliniko mi je priporočila Mateja Rotar, dr. dent. med., pri kateri sem bila na pregledu zaradi zgoraj omenjenih težav. Dr. Rotarjeva je potrdila, da vnetja povzročata dva mrtva zoba, ki sta bila na primarni ravni neustrezno zdravljena in bi ju bilo treba izdreti.

Kaj vas je ob prvem obisku najbolj prepričalo, da smo prava izbira za vaše ustno zdravje?

Prepričal me je predvsem pogovor z dr. Perkom, njegova analiza ortopana in predstavljen načrt zdravljenja. Za podrobnejšo diagnostiko je bilo potrebno dodatno slikanje, ki se je takoj, brez dodatnega naročanja in čakalnih vrst, izvedlo na sami kliniki.

Vas je strah obiska pri zobozdravniku?

Obiska pri zobozdravniku me ni strah. Imam pa nekaj slabih izkušenj s pomanjkljivo diagnostiko, pošiljanjem od vrat do vrat in nazaj zaradi pomanjkljive opremljenosti zobnih ambulant, dolgimi čakalnimi vrstami, prelaganjem odgovornosti na druge … Zaradi vsega omenjenega težko komurkoli zaupam, zato si veliko obetam od Ustne Medicine ter njihovega strokovnega pristopa ter prijaznega odnosa.

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.