Veseli december | Ustna Medicina
veseli december

Veseli december

Trenutni mesec je moj drugi najljubši mesec v letu. Nase začne opozarjati, še preden se začne in vsako leto se ga veselim in vsako leto je bolj nor. Letos se je začel v znamenju dobrodelnosti.

Verjamem, da se tudi med vami najde kdo, ki si je izbral svojega otroka in ga kot Božiček za en dan obdaril. Meni je letos uspelo kupiti toliko stvari, da sem škatlo komaj zaprla. Misleč, da nas je Božičkov malo, otrok pa še vedno preveč, sem darilo odnesla na zbirno mesto, kjer sem se med vsemi škatlami, ki so bile naložene od tal do stropa na dooolgem hodniku, dobesedno izgubila. Pogled na vse škatle me je enostavno šokiral. Pozitivno, seveda. Vesela sem, da imamo zavest pomagati drugim. Velikokrat gre za res majhno pozornost, vendar je ta najredkejša in najčistejša oblika radodarnosti. Dobro delo te bogati. To vedno delam zase, saj je občutek, da lahko narediš nekaj dobrega za nekoga, izjemno dragocen. Vsak se odloči za svojo obliko dobrega dela, zato ni pomembno, kakšno je, važno, da je dobro.  Dobrodelne akcije v mesecu decembru najdemo vsepovsod. V času obdarovanja in dobrih mož bodimo tudi mi dobri. Saj veste, kako pravijo, dobro se z dobrim vrača.

Želim vam lepe praznike.

 

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.