Ustni selfness … Kako, prosim? | Ustna Medicina
selfness

Ustni selfness … Kako, prosim?

Kot svetovalka za ustno higieno sem se še vedno srečevala s preveč primeri nevešče ustne higiene. Zato ideja, da potrebujemo še nekaj več. Tako za tiste, ki sami ne morejo poskrbeti za dobro ustno higieno, kot tudi za tiste, ki jo že imajo, pa jim to služi kot maksimalna in podporna terapija pri parodontalni bolezni ali pa zgolj kot preventiva.

Da boste lažje razumeli pojem ustni selfness, za katerega verjamem, da si marsikdo ne zna predstavljati, kaj pomeni, vam ga na kratko razložim, vabljeni pa ste tudi k ogledu spletne strani in seveda k obisku.

Kaj je ustni selfness?

Ustni selfness je najnovejši trend, ki v ospredje postavlja človeka, njegovo ugodje in zdravje ter zdrav življenjski slog.  S celostno terapijo ustne votline, poleg popolne higiene sproščamo obraz in dlesni ter tako pripomoremo k odpravljaju stresa. Ustni selfness tako ni samo nadgradnja osebne ustne higiene temveč popolno razvajanje, ki vas bo popeljalo do dolgoročnega ustnega zdravja.

Kako ga izvajamo v Dentoteki?

To je čas za vaše zdravje, zato poskrbimo za popolno izkušnjo, ki vključuje:

  • Detox napitek (jabolko, špinača, peteršilj, limona, kumara in mleti janež).
  • Slušalke z glasbo po lastnem izboru.
  • Profesionalno ščetkanje zob, s katerim odpravimo morebitne obloge, ki jih sami ne morete odstraniti.
  • Prhanje medzobnih prostorov + medzobne krtačke, namočene v ustno olje + po potrebi nitkanje.
  • Masaža dlesni z ustnim oljem.
  • Čiščenje jezika s strgalom, ki ga dobite v trajno last in ga kasneje lahko uporabljate tudi doma.
  • Tretma zaključimo z žvrkljanjem z ustnim oljem, ki daje svežino še ves dan.

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.