Takšna je Ustna Medicina v vaših očeh | Ustna Medicina
Ustna medicina

Takšna je Ustna Medicina v vaših očeh

Ob zaključku leta smo prešteli vprašalnike o zadovoljstvu pacientov, ki smo jih zbirali v zadnjem letu. Zbrali smo jih okroglo število, 100, izmed katerih je 70 žensk in 25 moških mnenj, 5 je bilo neoznačenih. Večina naših pacientov, tj. 62, pripada srednji starostni skupini, torej od 30 do 64 let, mlajši in starejši ste enakomerno porazdeljeni na obeh straneh. K nam prihajate pacienti vseh izobrazbenih struktur, tj. 33 s poklicno srednjo šolo, 26 z višjo ali visoko šolo, 22 pa vas ima univerzitetno izobrazbo.

Najpogostejši način naročanja na pregled je po telefonu – 65 pacientov, presenetljivo se vas je 25 na pregled prijavilo z osebnim obiskom na naši kliniki, in zanimivo – le 9 po elektronski pošti. Od tega vas je bilo 82 zelo zadovoljnih s postopkom naročanja, 15 zadovoljnih, 3 tega niso označil. 43 pacientov je na pregled oz. obravnavo čakalo 7 do 14 dni, 36 vas je prišlo na vrsto v manj kot tednu, 17 pa vas je čakalo do 21 dni. Velika večina, tj. 98, je bila zelo zadovoljna z obravnavo in odnosom osebja, 2 tega nista označila. Prav tako vas je bilo 75 zelo zadovoljnih s prejetimi informacijami in navodili, 24 vas je bilo zadovoljnih, ostali tega niste označili. 95 vas meni, da je bila spoštovana vaša pravica do zasebnosti. Zelo zadovoljnih s čistočo in urejenostjo prostorov je 94 pacientov, 4 so bili zadovoljni, le eden od anketirancev je manj zadovoljen s čistočo.

Z rezultati vprašalnika smo zadovoljni mi, hkrati vaše zadovoljstvo potrjuje tudi večje število osebja in zelo dobro delujoča enota v Novem mestu, kjer smo pričeli pred malo več kot letom dni. Prostor, v katerem prebivamo, je postal premajhen in glavni projekt leta 2017 je selitev v večje prostore. Po elektronski pošti ste dobili malo razširjeno anketo, v kateri vas povprašujemo tudi po lokaciji novih prostorov. Zelo bi nam olajšali izbiro, če bi jo vas čim več izpolnilo, zato vas ponovno pozivam, da jo izpolnite, saj bomo le tako dobili pravo informacijo o tem, ali ostanemo v centru ali se pomaknemo k obvoznici. Če ankete niste prejeli ali je romala v neželeno pošto, nas obvestite na info@ustna-medicina.com in ponovno vam jo bomo posredovali.

Želimo vam najlepše božične in novoletne praznike in predvsem veliko ljubezni. Verjetno sem že kdaj napisal pesem Toneta Pavčka, pa jo bom še enkrat, ker tako lepo povzema življenje.

Sreča ni v glavi ne v daljavi,
niti pod palcem skrit zaklad,
sreča je, ko se delo dobro opravi
in ko imaš nekoga rad.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha