Takšna je Ustna Medicina v vaših očeh | Ustna Medicina
Ustna medicina

Takšna je Ustna Medicina v vaših očeh

Ob zaključku leta smo prešteli vprašalnike o zadovoljstvu pacientov, ki smo jih zbirali v zadnjem letu. Zbrali smo jih okroglo število, 100, izmed katerih je 70 žensk in 25 moških mnenj, 5 je bilo neoznačenih. Večina naših pacientov, tj. 62, pripada srednji starostni skupini, torej od 30 do 64 let, mlajši in starejši ste enakomerno porazdeljeni na obeh straneh. K nam prihajate pacienti vseh izobrazbenih struktur, tj. 33 s poklicno srednjo šolo, 26 z višjo ali visoko šolo, 22 pa vas ima univerzitetno izobrazbo.

Najpogostejši način naročanja na pregled je po telefonu – 65 pacientov, presenetljivo se vas je 25 na pregled prijavilo z osebnim obiskom na naši kliniki, in zanimivo – le 9 po elektronski pošti. Od tega vas je bilo 82 zelo zadovoljnih s postopkom naročanja, 15 zadovoljnih, 3 tega niso označil. 43 pacientov je na pregled oz. obravnavo čakalo 7 do 14 dni, 36 vas je prišlo na vrsto v manj kot tednu, 17 pa vas je čakalo do 21 dni. Velika večina, tj. 98, je bila zelo zadovoljna z obravnavo in odnosom osebja, 2 tega nista označila. Prav tako vas je bilo 75 zelo zadovoljnih s prejetimi informacijami in navodili, 24 vas je bilo zadovoljnih, ostali tega niste označili. 95 vas meni, da je bila spoštovana vaša pravica do zasebnosti. Zelo zadovoljnih s čistočo in urejenostjo prostorov je 94 pacientov, 4 so bili zadovoljni, le eden od anketirancev je manj zadovoljen s čistočo.

Z rezultati vprašalnika smo zadovoljni mi, hkrati vaše zadovoljstvo potrjuje tudi večje število osebja in zelo dobro delujoča enota v Novem mestu, kjer smo pričeli pred malo več kot letom dni. Prostor, v katerem prebivamo, je postal premajhen in glavni projekt leta 2017 je selitev v večje prostore. Po elektronski pošti ste dobili malo razširjeno anketo, v kateri vas povprašujemo tudi po lokaciji novih prostorov. Zelo bi nam olajšali izbiro, če bi jo vas čim več izpolnilo, zato vas ponovno pozivam, da jo izpolnite, saj bomo le tako dobili pravo informacijo o tem, ali ostanemo v centru ali se pomaknemo k obvoznici. Če ankete niste prejeli ali je romala v neželeno pošto, nas obvestite na info@ustna-medicina.com in ponovno vam jo bomo posredovali.

Želimo vam najlepše božične in novoletne praznike in predvsem veliko ljubezni. Verjetno sem že kdaj napisal pesem Toneta Pavčka, pa jo bom še enkrat, ker tako lepo povzema življenje.

Sreča ni v glavi ne v daljavi,
niti pod palcem skrit zaklad,
sreča je, ko se delo dobro opravi
in ko imaš nekoga rad.

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.