Stopili smo v korak s časom … | Ustna Medicina
invisalign

Stopili smo v korak s časom …

… in dobili smo Invisalign.

Z veseljem oznanjam, da od marca naprej na naši kliniki uporabljamo za zdravljenje ortodontskih nepravilnosti tudi termoplastične aparate INVISALIGN. Dolgo časa smo namreč poslušali čudovite zgodbe o njih, in ker se za urnim vrancem vedno dviga prah, je bilo zgodb o teh nevidnih aparatih vedno ogromno. Dokler nas niso prehiteli vrli sosedje in nam končno ponudili zadevo. Medtem smo preverili, kako deluje konkurenca, in se na žalost pošteno opekli. Izgubili smo zaupanje v tovrstno zdravljenje in spet tiščali glavo v pesek. Dokler ni prišla v Ljubljano zelo dobra prijateljica Dalia iz Vilne in mi odprla oči ter razložila bistveno prednost te mehanike. Bingo. Ni več poti nazaj in takoj bomo začeli.

Invisalign je na ameriškem tržišču že dolgo časa, ideja, s katero so prišli na ortodontsko prizorišče na začetku stoletja, je fenomenalna. Z morfingom iz začetnega do končnega stanja so naredili serijo prozornih aparatov, s katerimi nato v nekajtedenskih razmikih postopno premikamo zobe iz začetnega do končnega položaja. S 3D-tehnologijo, ki je trenutno največji bum v zobozdravstvu, se je postopek diagnostike, načrtovanja in izdelave aparatov tako skrajšal, da je ta tehnologija prevladala. Še okoreli zvezdasti velikani (ortodontska podjetja) se sedaj počasi približujejo tem novostim.

Ker je tehnologija veliko uporabnikom omogočila dostop do ortodontskega zdravljenja, se je tudi razvijala izredno hitro, tako da lahko govorimo že o pravi revoluciji, ki z zamikom prihaja tudi k nam. Seveda ni vse zlato, kar se sveti, in še vedno je specialist ortodont tisti, ki naj postavi diagnozo in predstavi načrt zdravljenja, vendar je lahko sedaj postopek hitrejši in predvsem enostavnejši za uporabnika (pacienta).

Že sedaj se lahko naročite na pregled, na katerem vam bomo še podrobneje predstavili ta način zdravljenja, do poletja 2017 pa lahko izkoristite tudi 35-odstotni popust na aparate Invisalign.

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.