Sodobno zobozdravstvo ni poceni. Kaj pravite na to, da ga pocenimo? | Ustna Medicina
shutterstock_738813229

Sodobno zobozdravstvo ni poceni. Kaj pravite na to, da ga pocenimo?

V eni izmed prejšnjih številk novičnika smo z govorico, ki ste jo nekateri že prenesli od ust do ust, nakazali objavo nove priložnosti za vse goste Ustne Medicine. V tej številki vam končno odkrivamo zaveso.

V želji, da vam ponudimo dosledno, razširjeno, pa tudi finančno zelo simpatično zobozdravstveno izkušnjo, smo lansirali poseben program, imenovan PrivilegiUM.

Že od samega začetka obstoja klinike nam sploh ni bilo všeč poimenovanje ljudi z besedo pacient, zato smo se odločili, da boste v naših prostorih gosti in ne bolniki in ne pacienti. S PrivilegiUM-om gremo še korak naprej, ker ste tako želeli vi. Gosti seveda ostajate, sedaj pa lahko postanete tudi člani kluba PrivilegiUM.

Za vas smo zbrali pester nabor diagnostičnih, vzdrževalnih in dobropočutnih, t. i. wellness storitev, ki jih že tako in tako koristite. Poleg tega smo v to košarico vključili še cel kup ugodnosti, za kar vam bo hvaležen tudi prašiček Prihranek.

Zakaj smo se odločili za to potezo?

Pravijo, da je redko razlog za nekaj samo eden, in tako je tudi v tem primeru. Velika večina vas ustno zdravje jemlje zelo resno, kar nam je v veliko veselje, saj ne obiskujete zobozdravnika samo zaradi terapevtskega vzgiba ali težav, ampak redno prihajate na kontrolne preglede, z obiskom ustnega higienika skrbite za zdrave dlesni in čiste zobe, na vsaki dve leti vam izvedemo kontrolne rentgenske posnetke, čedalje več se vas odloča za posvetlitev nasmeha. Želimo, da te navade ohranjate. Optimizacija delovnih procesov nam je dovolila, da vam namero po ohranjanju stabilnega ustnega zdravja pocenimo, kar združujemo z zavestjo o tem, da se ljudje kot člani nečesa obnašamo drugače. Postanemo doslednejši in ne zamahnemo z roko, ko pride trenutek za obisk ali odločitev, ki je nam koristna. S članstvom se dokazano spodbudi obnašanje, ki si ga v bistvu vsi želimo in ga tudi potrebujemo. Zavedamo se, da sodobne zobozdravstvene terapije niso poceni. Vsekakor pa tudi mi ne želimo, da so po nepotrebnem dražje.

Groucho Marx je nekoč izjavil: »Ne želim pripadati nobenemu klubu, ki bi me sprejel za člana.«

Za klub zdravih nasmehov PrivilegiUM lahko izjavimo nekaj drugega: »Bilo bi naravnost nepreudarno, če ne bi postali član našega kluba.«

Vabimo vas k odkrivanju ugodnosti, ki vam jih prinaša PrivilegiUM. Welcome to THE club.

Vaša ustanovitelja z ubrano ekipo: Matej Pirtovšek in Sebastjan Perko

 

Postanite član kluba zdravih nasmehov PrivilegiUM in prihranite čas ter denar!

Pred vami je načrt varčevanja in redne zobozdravstvene oskrbe PrivilegiUM, ki je namenjen gostom Ustne Medicine. S članstvom v klubu zadovoljnih nasmehov boste imeli lažji dostop do zobozdravstvenih storitev. Poleg prihranka pri vseh storitvah Ustne Medicine boste imeli dostop do mnogih ugodnosti, ki skrbijo za vaše dolgoročno ustno zdravje in lep nasmeh. To je usluga, ki ste jo deležni izključno v kliniki za celostno zobozdravstvo Ustna Medicina. Dosleden pristop in redna skrb za ustno zdravje vas bosta popeljala do dolgoročnega ustnega zdravja.

Zakaj postati član kluba PrivilegiUM?

 1. Smo edina zasebna zobozdravstvena klinika v Sloveniji, ki vam je na voljo celo leto, od ponedeljka do petka od 7. do 21. ure.
 2. Zagotavljamo najdaljše in najobsežnejše jamstvo za zobozdravstvene storitve.
 3. Digitalno zobozdravstvo – nič več neprijetnih in bolečih odtisnih mas, hitrejša dostava novih restavracij, 100-% natančnost s pomočjo uporabe najsodobnejših naprav.
 4. Aktivna udeležba gosta pri načrtovanju terapije in zdravljenja – dobra komunikacija in odnos sta ključnega pomena za uspešno oskrbo.
 5. Mikroskopsko zobozdravstvo – rutinska uporaba mikroskopa, s katero odkrivamo očem skrite probleme in omogočamo izjemno natančnost ter dolgoročne rezultate.
 6. Lastni dentalni laboratorij – pod eno streho vam zagotovimo celostno oskrbo. Dobra interna komunikacija je zagotovilo, da boste tisto, kar smo se dogovorili v ordinaciji, prejeli tudi iz laboratorija.
 7. Strokovno in izobraženo osebje, ki na Ustni Medicini opravi intenzivni 90-dnevni trening nadgradnje znanja in spoznavanja inovativnih tehnologij ter postopkov, ki se jih poslužujemo pri delu.
 8. Celosten pristop h gostu in zdravljenju, ki upošteva vsa štiri področja ustnega zdravja, predvsem pa ustreznost in življenjske okoliščine posameznika.
 9. Celostna digitalna diagnostika, ki temelji na 40 diagnostičnih točkah in ugotavljanju petnajstih faktorjev tveganja za dolgoročni uspeh zdravljenja.
 10. Edina zobozdravstvena klinika, kjer terapevtsko za vas skrbita vsaj dva zobozdravnika, konziliarno pa kar deset terapevtov.
 11. S prijaznim in strokovnim osebjem, najsodobnejšimi postopki, s katerimi se izognemo bolečim posegom, ter z domačnostjo prostorov klinike vam pomagamo premagati strah pred zobozdravnikom.
 12. Za vas smo odprti celo leto, klinika Ustna Medicina ni nikoli zaprta zaradi letnih ali drugih dopustov.
 13. Vse na enem mestu – od rentgenske diagnostike do specialistične oskrbe.
 14. Brezkovinsko zobozdravstvo (vizilke, amalgam in ostale kovine smo pregnali na smetišče zobozdravstvene zgodovine).
 15. Izberite, kaj vam bolj ugaja; obiščite nas v Ljubljani ali Novem mestu.

 

Kaj vključuje paket in vrednost storitev

Začetni pregled, posvet

50,00 EUR
Preventivni pregled (dvakrat letno) 70,00 EUR

Nujni pregled v 24 urah od klica

50,00 EUR
Čiščenje zobnih oblog (dvakrat letno) 200,00 EUR
Dezinfekcija ust z izbranim produktom 50,00 EUR
Slikanje ortopana (enkrat letno) 55,00 EUR
Beljenje s sistemom White Dental 350,00 EUR
Skupna vrednost storitev 825,00 EUR
Člani kluba PrivilegiUM 300,00 EUR/leto

 

Tukaj so DODATNI BONUSI za vse člane kluba PrivilegiUM!

Prioritetni termini, rezervirani samo za člane kluba PrivilegiUM

 • 50-% popust na CBCT-slikanje,
 • 500,00 EUR popusta na Invisalign Lifetime Paket,
 • 10-% popust na zdravljenje bolezni obzobnih tkiv,
 • 10-% popust na Dentopaket,
 • 7-% bonus za storitve cele družine,
 • 5-% popust na konzervativne posege (plombe, endodontsko zdravljenje, nekirurške ekstrakcije), za katere vam priznamo petletno jamstvo,
 • 3-% popust na protetične storitve (dograditve, prevleke, luske, implantati, proteze), za katere vam priznamo desetletno jamstvo,
 • 24-urni dežurni telefon.

Vse navedene storitve in dodatne bonuse prejmete z letno članarino v vrednosti 300,00 EUR.

 

Želite postati del kluba privilegiUM? Pokličite nas na 01 23 23 235  ali nam pišite info@ustna-medicina.com

 

Zagotavljamo vam jamstvo kakovosti*:

* petletno jamstvo na vse konzervativne rešitve,

* desetletno jamstvo na vso protetično oskrbo,

* doživljenjsko jamstvo na zadovoljstvo.

Konzervativne rešitve, za katere velja petletno jamstvo: zalitje fisur, odontomija, zalivke, dograditve zobnih kron, nadgradnja zoba, estetska dograditev zobne krone.

Storitve, za katere velja desetletno jamstvo: fiksne protetične storitve; konfekcijski zatiči, kovinsko-porcelanska prevleka, inlay, onlay, porcelanske luske in prevleke, cirkon prevleke, cementiranje protetičnega dela. Snemne protetične storitve; vse proteze, razen začasnih protez, teleskopska prevleka, konusna prevleka, snemljiv popolni most BioHPP, suprastruktura na implantatu, gred. Jamstvo velja tudi za implantate, če je razlog za težave tehnične ali funkcijske narave.

Storitve, za katere velja (posebno) omejeno jamstvo: zdravljenje gingivitisa (trimesečna podpora, jamstvo), zdravljenje začetne parodontalne bolezni (trimesečna podpora, jamstvo), zdravljenje zmerne parodontalne bolezni (šestmesečna podpora, jamstvo), zdravljenje napredovale parodontalne bolezni (šestmesečna podpora, jamstvo), parodontalno-stabilizacijski lok (trimesečno jamstvo), začasna zalivka (trimesečno jamstvo), kratkotrajni provizorij – direktni (enomesečno jamstvo), kratkotrajni provizorij – indirektni (trimesečno jamstvo), dolgotrajni provizorij – indirektni (dvanajstmesečno jamstvo), začasna proteza (šestmesečno jamstvo), takojšnja proteza (enomesečno jamstvo), polzilo Bredent/Cirkon (šestmesečno jamstvo).

Za ortodontske storitve vam nudimo desetletno jamstvo.

Storitve/stanja, za katera jamstvo ne more veljati: odstranitev mehkih in trdih zobnih oblog, direktno kritje pulpe, indirektno kritje pulpe, vse endodontske storitve, vse kirurške storitve (če so zapleti povezani z biološkimi ali celitvenimi razlogi), implantati (če so zapleti povezani z biološkimi ali celitvenimi razlogi), beljenje zob v ordinaciji, beljenje zob doma, kombinirano beljenje, akutna vnetja zobnega živca po konzervativnih ali protetičnih storitvah.

Posvetlitev nasmeha z White dental beauty

Lep in zdrav nasmeh je ena od pomembnih kvalitet, ki vodijo k srečnemu življenju.

S članstvom v klubu PrivilegiUM boste deležni oskrbe za dolgotrajno, varno in učinkovito beljenje s sistemom White Dental Beauty. Gre za inovativen sistem beljenja, katerega rezultati so vidni že v nekaj dneh. Sistem pa je primeren je tudi za tiste z občutljivejšimi zobmi.

Zakaj uporabiti White Dental Beauty?

 • Varno in učinkovito pobeli zobe.
 • Kratek čas uporabe, ki zagotavlja izjemen učinek.
 • pH-pospeševalnik za maksimalen učinek beljenja.
 • Želeno belino zob dosežete že v manj kot tednu dni.

 

Želite postati del kluba privilegiUM? Pokličite nas na 01 23 23 235  ali nam pišite info@ustna-medicina.com

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.