UVODNIK novo leto

Novo leto, nove zgodbe

Vsa sporočila v zadnjih dneh preteklega leta so se pričela z željo po sreči in zdravju in tako tudi mi vam želimo oboje. Napoveduje se, da leto 2019 ne bo nič posebnega, kar meni nekako ugaja. Leto 2018 je bilo izredno stresno in polno “čiščenja” tako v zasebnem kot poslovnem življenju. Poslovili so se stari vzorci razmišljanja, čustvovanja, razrešili odnosi, ki niso imeli skupne vizije, prišla je sveža energija. Zavel je nov veter in veselim se prihodnosti. Konkretneje je med glavnimi novitetami Ustne Medicine prisotnost Fotoninega laserja, ki ga vpeljujemo v vsakodnevno prakso. Tomaž Ivanušič svojo pozornost usmerja v lasersko zobozdravstvo in v naslednjih številkah boste izvedeli vse o koristih, ki jih ta nudi. Hkrati smo pred novim letom pričeli z rušitvijo starih prostorov v tretjem nadstropju, kjer bosta – upam, da do konca letošnjega leta – v polnosti zaživela telovadnica Maha studio in sodoben terapevtski center. O napredku vas bom podrobneje obveščal, se pa lahko že od februarja naprej vpišete v vadbe joge, vadbe z osebnim trenerjem, mogoče celo kombinacijo ali pa le na odprto telovadnico. Cilj je povezati ustno zdravje s telesnim, torej “Anima sana in corpore sano” (zdrav duh v zdravem telesu). Usta že odlično zdravimo, čas je, da razširimo vpliv na telo. Tako kot so zdrava usta osnova našega zdravja in sreče, je osnova tudi prehrana. S tem namenom obstaja bistro Taman, s katerim premikamo obzorja prihodnosti v smer Hipokratovega reka “Hrana naj bo vaše zdravilo in vaše zdravilo naj bo vaša hrana”. Torej, kar vam lahko že danes zagotovimo, so zdrava in lepa usta, telo v kondicijski formi, ki je tudi primerno prožno. Prepustite se tehnikam pranajame in meditacije za miren um. Da bi vse navedeno dosegli v polnosti, nujno potrebujemo zdravo prehrano, podprto z različnimi terapevtskimi tehnikami, ki smo jih konceptualno že zastavili; za celotno telo kmalu dobite vse na enem mestu – od lasnih konic do prstov na nogah. Veselim se tega trenutka, res se veselim.

Se beremo v naslednjih številkah.

Srečno!

Dr. Sebastjan Perko, dr. dent. med.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha