Ne želim aparata, ki bi se videl. Kakšne so moje možnosti? | Ustna Medicina
Incognito

Ne želim aparata, ki bi se videl. Kakšne so moje možnosti?

Kot prvi v Sloveniji uporabljamo resnično nevidne zvezdice, ki so prilepljeni na notranji strani zob. To vam omogoča, da nadaljujete s svojimi vsakodnevnimi opravili brez pomanjanja samozavesti, kajti nihče ne bo opazil, da imate nameščen fiksni ortodontski aparat.

Incognito lingvalni nosilci so primerni za vse starosti – otroke, mladostnike in odrasle, ki si želijo izboljšati položaj zob in urediti nasmeh ter ugriz. Vsak nosilec je izdelan za vsak zob posebej in na ta način je sistem izredno udoben ter rezultat izjemno natančen. To izdelavo omogoča najnovejša računalniška tehnologija, s katero s pomočjo 3D programom in tiskalnikom izlivajo nosilce iz zlate zlitine.

Prednosti incognito nesnemnega ortodontskega aparata

Prilagodotev, estetika, čas zdravljenja, udobje, brez omejitev, vse to so lastnosti, ki jih z Incognito nevidnimi aparati še dodatno izkoristimo.

Katere nepravilnosti lahko rešujem z nevidnim incognito aparatom?

Kljub temu, da vam je lahko najpomembnejši izgled vaših zob, je pogosto zelo dobro za vaše zdravje zob, da se uredi njihov položaj in ugriz. Medtem, ko je odločitev o vrsti zdravljenja izključno v domeni vas in specialista ortodonta, so spodaj navedeni primeri, kjer je ortodontsko zdravljenje primerno in zaželjeno.

Vrste estetskih ortodontskih aparatov

Incognito nosilci so pričvrščeni na notranji strani zob in jih ni moč videti od zunaj. Se popolnoma prilegajo vašim zobem in so izjemno tanki.

Material za ortodontski aparat

Na nosilce pritrdimo ostale dele fiksnega ortodontskega aparata. Nosilci se pritrdijo na tvoje zobe s posebnim lepilom. Nato se v utor na sredini nosilca namesti lok. Zvezdice imajo tudi krilca, preko katerih se namesti gumica, ki drži lok v pravilnem položaju.

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.