monitor

Nazaj k osnovam

Ne morem verjeti. Toliko nepotrebnega dvoma in spraševanja same sebe, če sem se prav odločila, me bo to delo sploh veselilo in če bo zame ustreznejše kot delo zobne asistentke. Še pred pol leta sem bila skeptična do ideje, da se vrnem k svojemu prvotnemu poklicu, sedaj pa …

Po poklicu zobotehnik, s pet let delovnih izkušenj, sem se vedno želela preizkusiti še v vlogi zobne asistentke. Tako sem tudi začela svojo pot v Ustni Medicini. Kot zobna asistentka sem spoznala celoten potek zobozdravstvene oskrbe, kar je zame velika prednost – za boljšo predstavo in razumevanje vloge zobotehnika. V tem času sem dobro spoznala tudi vse terapevte in način dela vsakega od njih. Ko pa sem delo asistentke docela osvojila, mi je nekaj manjkalo, nekaj več, nekaj novega.

Očitno je bila moja želja dovolj močna, saj se mi je ponudila nova priložnost dela na tehniki, tokrat v bolj sodobni obliki. Postala sem digitalni zobotehnik. Vem, da mi je to delo pisano na kožo, vprašanje pa je bilo, če mi bo odgovarjal tudi digitalni način dela. Sedaj lahko brez trohice dvoma potrdim, da me je sodobni način takoj navdušil, zato sem ga hitro osvojila. Digitalna oblika dela je veliko lažja in zelo natančna, poleg tega pa prihrani ogromno časa.

Veselje do dela je čedalje večje in zavedam se, da je pred mano pot konstantnega učenja in izpopolnjevanja, zato me sploh skrbi, da bi se naveličala rutine ali enoličnosti. To pa je dodatna motivacija za moj napredek in razvoj.

Dvomi razblinili in svoj poklic opravljam kot bi si lahko samo želela, saj je vsak dan nov izziv. Delo je postalo moj hobi!

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha