Nazaj k osnovam | Ustna Medicina
monitor

Nazaj k osnovam

Ne morem verjeti. Toliko nepotrebnega dvoma in spraševanja same sebe, če sem se prav odločila, me bo to delo sploh veselilo in če bo zame ustreznejše kot delo zobne asistentke. Še pred pol leta sem bila skeptična do ideje, da se vrnem k svojemu prvotnemu poklicu, sedaj pa …

Po poklicu zobotehnik, s pet let delovnih izkušenj, sem se vedno želela preizkusiti še v vlogi zobne asistentke. Tako sem tudi začela svojo pot v Ustni Medicini. Kot zobna asistentka sem spoznala celoten potek zobozdravstvene oskrbe, kar je zame velika prednost – za boljšo predstavo in razumevanje vloge zobotehnika. V tem času sem dobro spoznala tudi vse terapevte in način dela vsakega od njih. Ko pa sem delo asistentke docela osvojila, mi je nekaj manjkalo, nekaj več, nekaj novega.

Očitno je bila moja želja dovolj močna, saj se mi je ponudila nova priložnost dela na tehniki, tokrat v bolj sodobni obliki. Postala sem digitalni zobotehnik. Vem, da mi je to delo pisano na kožo, vprašanje pa je bilo, če mi bo odgovarjal tudi digitalni način dela. Sedaj lahko brez trohice dvoma potrdim, da me je sodobni način takoj navdušil, zato sem ga hitro osvojila. Digitalna oblika dela je veliko lažja in zelo natančna, poleg tega pa prihrani ogromno časa.

Veselje do dela je čedalje večje in zavedam se, da je pred mano pot konstantnega učenja in izpopolnjevanja, zato me sploh skrbi, da bi se naveličala rutine ali enoličnosti. To pa je dodatna motivacija za moj napredek in razvoj.

Dvomi razblinili in svoj poklic opravljam kot bi si lahko samo želela, saj je vsak dan nov izziv. Delo je postalo moj hobi!

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.