Naravni izdelki za nego vaših zob in dlesni | Ustna Medicina
splat

Naravni izdelki za nego vaših zob in dlesni

Običajne zobne paste in ostali proizvodi za ustno higieno so prepolni najrazličnejših kemikalij, ki se na žalost kopičijo v našem telesu in škodujejo zdravju. Tako lahko nedolžno vsakodnevno umivanje zob vpliva na zdravje celotnega telesa, tako dolgoročno s kroničnimi obolenji kot tudi vsakodnevno, z glavoboli in razdraženostjo, zaradi vplivov različnih kemičnih dodatkov, prisotnih v pastah. Četudi ne uporabljamo velikih količin zobne paste, jo načeloma uporabljamo 1x – 3x dnevno, od zelo zgodnje starosti do smrti.

Zato se raje odločajmo za nakup naravnih proizvodov, ki ugodno vplivajo na ustno votlino in celoten organizem.

Kaj dela SPLATove izdelke tako posebne?

Z vsakim izdelkom, ustvarjenim v laboratorijih SPLAT, se stremi k doseganju najvišje učinkovitosti in neoporečnosti izdelkov. Edinstvene naravne sestavine, eterična olja in rastlinski izvlečki so sestavni del vsake formule izdelkov SPLAT. SPLATovi izdelki vsebujejo inovativne sestavine, kot so 100-% naravni kalcij, pridobljen iz jajčnih lupin, hidroksiapatit (glavna sestavina zobne sklenine), sestavo mlečnih encimov (vzdržujejo zdravo mikrofloro), sivkin koncentrat, izvlečke biserov, brezovo oglje in še mnoge druge.

Pri SPLATU prav tako kot za podjetje skrbijo za zdravje okolja. Vsi Splatovi izdelki so povsem varni in primerni za vsakodnevno uporabo. Ne vsebujejo sintetičnih antiseptičnih sestavin, kot sta triclosan in chlorhexidin. Izdelki prav tako ne vsebujejo SLS (Sodium Lauryl Sulfate) in umetnih sladil. Izdelke proizvajajo v ekološko čisti regiji Valday (Rusija). Proizvodnja ima CO2-nevtralen status in je bila certificirana v skladu z mednarodnimi standardi GMP Cosmetics in ISO 9001.

 

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.