Moj prvi poljub | Ustna Medicina
par

Moj prvi poljub

Svoj prvi poljub sem doživela ob koncu osmega razreda. Bil je prijetno topel junijski dan in ravno smo zaključili eksterno preverjanje znanja. Nanj imam zelo lepe spomine, saj sva z najboljšo prijateljico skupaj načrtovali najin podvig. Obe sva se namreč spogledovali s simpatijama iz istega razreda, veliko smo se družili kot prijatelji, sošolci in ne nazadnje kot parčki iz šolskih dni. Odločili sva se, da želiva prvi poljub okusiti preden odideva v srednjo šolo.

Spominjam se, da sem bila zelo živčna in sem dolgo odlašala, ker se mi je na televizijskih ekranih zdelo poljubljanje velika znanost. V nestrpnem pričakovanju sva se s prijateljico bodrili ter iskali nasvete in pogum.

Bilo je kratko in sladko,  pravzaprav se mi ni zdelo prav nič posebnega. Priznam, da je bilo na televiziji videti vse skupaj veliko bolj zanimivo.

Z omenjenim fantom sva še danes prijatelja, kot soseda se vidiva skoraj vsak dan in velikokrat se nasmejeva do solz, ko obujava dogodivščine iz šolskih dni.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha