Moj prvi poljub | Ustna Medicina
par

Moj prvi poljub

Svoj prvi poljub sem doživela ob koncu osmega razreda. Bil je prijetno topel junijski dan in ravno smo zaključili eksterno preverjanje znanja. Nanj imam zelo lepe spomine, saj sva z najboljšo prijateljico skupaj načrtovali najin podvig. Obe sva se namreč spogledovali s simpatijama iz istega razreda, veliko smo se družili kot prijatelji, sošolci in ne nazadnje kot parčki iz šolskih dni. Odločili sva se, da želiva prvi poljub okusiti preden odideva v srednjo šolo.

Spominjam se, da sem bila zelo živčna in sem dolgo odlašala, ker se mi je na televizijskih ekranih zdelo poljubljanje velika znanost. V nestrpnem pričakovanju sva se s prijateljico bodrili ter iskali nasvete in pogum.

Bilo je kratko in sladko,  pravzaprav se mi ni zdelo prav nič posebnega. Priznam, da je bilo na televiziji videti vse skupaj veliko bolj zanimivo.

Z omenjenim fantom sva še danes prijatelja, kot soseda se vidiva skoraj vsak dan in velikokrat se nasmejeva do solz, ko obujava dogodivščine iz šolskih dni.

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.