Kam, kako naprej? | Ustna Medicina
detox

Kam, kako naprej?

Soavtor:

V novih prostorih smo se dobro udomačili, s cvetličarji smo se že dogovorili in izbrali rože, zrak bomo oplemenitili z eteričnimi olji doTerra in upamo, da vam bo všeč. Tudi gostje ste pohvalili ambient in nadaljevanje sproščenega vzdušja z Nazorjeve ulice.

V 3. nadstropju bo s septembrom ugledal luč Maha studio, ki je telovadnica in prostor za sprostitev. Je nadaljevanje zgodbe restavracije Taman Organic. Z zaposlenimi že izvajamo vadbe Joge z Aljo, kondicijsko trenerstvo z Rokom, jeseni upamo, da se nam pridruži še učiteljica tai čija. Že sedaj vabljeni vsi obiskovalci naše klinike. Podrobnosti vadb so že dostopne na našem info elektronskem naslovu, do konca poletja pa bojo tudi na spletni strani. Namen je sprostiti dušo in spraviti telo v formo. Mi že veselo testiramo, kako na posameznika vpliva ura in pol joge, ura kondicijske vadbe in ura stabilizacije trupa, vse v enem tednu. Prvi rezultati so nad pričakovanjem, aktivirano telo in umirjen um – najbrž sanje vsakega.

Zakaj telovadba in zakaj prehrana? Usta so neločljivo povezana s telesom in pogosto prva, v katerih se kažejo znaki neravnovesja. S tem namenom in znanjem, ki ga naše osebje in naši gostje premorejo, je luč sveta ugledal ta nov koncept, in ker že veste, da koncept celostnega zobozdravstva pod najino taktirko deluje brezhibno, ste vabljeni preizkusiti tudi tega, ki posega v človeško telo. Celostno zobozdravstvo, ekološki Bistro Taman Organic in Maha studio so prava pot do zdravja. Kam naprej? Naj ostane skrivnost, se pa obeta še veliko novega.

Mogoče bo kdo pomislil, da smo pozabili na razvoj konceptov celostnega, sodobnega ustnega zdravja. Na tem področju smo zabredli že tako globoko, da zmanjkuje tehnologij in materialov, ki bi sledili našim mislim in željam. Zato smo skupaj s kolegi na Inštitutu Jožefa Stefana razvili povsem novo, prečiščeno bioaktivno formulacijo polnilnih materialov in ravno včeraj potrdili plačilo CE certifikata in kmalu bo na voljo tudi vam. V prejšnjih številkah smo že nakazovali na razvoj digitalnega zobozdravstva in koncept v kliniki poteka povsem ustaljeno. Ravno včeraj sem imel enourno debato  preko skypa s profesorjem Jamesom Shenom iz Stockholmske univerze, s katerim sva razglabljala o ustanovitvi t. i. dental digital synergy, koncepta na ravni EU, kjer se lahko združimo največji strokovnjaki v digitalnem dizajnu in v Ljubljani specializiramo določene veje protetike, v Stockholmu spet druge, v Belgiji spet tretje itd. Ker imamo možnost upravljanja z rezkalnimi mašinami na daljavo, nam vse ostalo ne predstavlja več ovir. Tako  bo prihodnost prinesla še boljše usluge in tudi razširitev delovanja preko meja Slovenije. Konec avgusta ali v začetku septembra nas že čaka delovni obisk v Stockholmu, prvi koraki k realizaciji pa že preko poletja.

Še enkrat naj poudarimo, da je luč sveta ugledala tudi prva knjiga Coffe and Teeth in odzivi bralcev so neverjetni. Kot avtor imaš vedno pomislek, kako se bo brala, in zelo veseli smo, da je odziv tako zelo pozitiven. Kdor je še ni dobil, naj napiše sporočilo na Info naslov, da mu jo pošljemo domov po pošti. Ne bo vam žal časa, ki ga boste posvetili branju, to vam zagotavljava.

Zaključimo z mislijo: »Z vami smo lahko vse, kar si želimo, brez vas ne moremo nič.«

Preživite lepo in aktivno poletje.

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.