Dva za ceno enega | Ustna Medicina

Dva za ceno enega

Nekaj več kot pol leta v Ustni Medicini uvajamo nov koncept dela, ki temelji na sodelovanju dveh zobozdravnikov v enih ustih. To ne pomeni, da imate štiri roke istočasno v ustni votlini, pač pa, da dva terapevta sprejemata odločitve o poteku vašega zdravljenja ter tako avtomatično vsi, tako vi kot mi, prejmemo drugo mnenje. Hkrati lahko kakšen bolj zapleten načrtovani postopek izvede tisti z več izkušnjami na tem področju.

Pravzaprav razmislek dveh strokovnjakov združuje tudi dvoje izkušenj, ki so navsezadnje ključne za spravljanje teoretičnega znanja v resničnost, tj. v tem primeru v vaša usta, drži pa za vsa področja, s tem se zagotovo strinjamo. Načrte zdravljenja usmerjamo v daljno prihodnost, ne samo za 10 do 15 let, ampak za vse vaše življenje. Izkušnje, podprte s teorijo, omogočajo terapije, ki se skozi leta le dopolnjujejo, kar pomeni, da ne izgubljate svojih zob oz. je dolgoročna prognoza za vsak zob posebej podana že na začetku. Ker so usta zelo dinamično okolje, so za tak uspeh obvezni redni kontrolni pregledi pri zobozdravniku in ustnem higieniku, to je treba poudariti.

Tovrstna usmeritev je nastala ob ugotovitvi, da smo pri težjih primerih, pri katerih je posvet s kolegi nekaj povsem običajnega, opazili, kako konstruktivno se rešujejo zadeve, pri katerih bi bil en sam zagotovo izgubljen. Takega pristopa je deležen sleherni obiskovalec naše klinike in po testnem obdobju sistem zelo dobro deluje in se tudi uradno uveljavlja. Še vedno seveda velja, da se kompleksnejše rehabilitacije rešijo s konzilijem vsaj polovice od nas.

Res je, da smo dandanes vsi zelo previdni pri plačevanju storitev in da nas slabe izkušnje iz preteklosti nas lahko ovirajo pri pravih odločitvah. V zobozdravstvu trenutno resnično vlada kaos in prepričan sem, da ste popolnoma zmedeni in ne veste, komu bi verjeli. Upam, da sem v tem kratkem besedilu konkretno utemeljil položaj naše klinike in pokazal, da se pri nas lahko zgodi le prava pot. Slednja je sicer pogojena s stanjem, v katerem ste prišli, vendar se do danes še ni zgodilo, da ne bi našli primerne in za vas sprejemljive rešitve.

Želim vam veliko pravih odločitev, v primeru svojih ust pa pomislite, kako želite žvečiti v starosti, tudi če ste danes stari le dvajset let!

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha