Ustna Medicina

Dentopedia – vse o ustnem zdravju na enem mestu

Zdrava ustna votlina pomembno vpliva na zdravje celotnega telesa, zato jo prepustite v roke vrhunskih strokovnjakov, ki se tega dejstva še kako dobro zavedajo! Dentopedia je spletni portal, na katerem najdete vse potrebne informacije o ustnem zdravju na enem mestu. Z namenom osveščanja o pomenu celostnega zobozdravstva, jo ustvarjajo vrhunski strokovnjaki klinike Ustna Medicina. Ta ponuja vrhunsko in celostno oskrbo zob ter ustne votline in s tem posledično skrbi za vaše vsesplošno dobro počutje in zdravje. Klinika Ustna Medicina tako predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop pri obravnavi pacientov v zobozdravstvu. Je center zdravja celotne ustne votline in vaša destinacija zdravega ter lepega nasmeha, kjer boste deležni najboljših možnih rezultatov.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha