Parodontalna bolezen neposredno vpliva na višjo pojavnost srčno-žilnih bolezni in z njimi povezanih zapletov ter srčne in možganske kapi. Odsotnost kroničnega bakterijskega vnetja obzobnih tkiv je zato zelo pomembna za vaše telesno zdravje.

V spodnjem video posnetku smo za vas smo pripravili nekaj koristnih informacij o povezavi parodontalne bolezni in srčno – žilnih bolezni.

Vas zanima več?

Samo za vas smo pripravili ekskluzivno Posebno poročilo, v katerem smo zgoščeno in pregledno zbrali vse mite, resnice in neizpodbitna dejstva o parodontalni bolezni v povezavi s srčno-žilnimi obolenji.

Preberite si:

  • kako lahko parodontalne bakterije povzročajo srčno-žilne zaplete,
  • zakaj imajo ljudje s parodontalno boleznijo 3 do 4-krat več možnost za srčni napad in 2 do 3-krat več možnosti za možgansko kap,
  • kako parodontalna bolezen zviša tveganja pri operacijah,

… in še veliko več!

Prenesite svoje Posebno poročilo

Posebno poročilo je ekskluzivna brošura, ki smo jo za vas pripravili v Ustni Medicini. Izpolnite spodnji obrazec in na vpisani e-naslov vam bomo poslali vaše Posebno poročilo.

captcha

e-obvestila

Želite prejemati najnovejše članke o ustni higieni in napredkih v zdravljenju zobnih težav? S prijavo na e-obvestila boste že postali del družine Ustne Medicine.