Udobno, prozorno in snemljivo.
Invisalign zobe poravna s pomočjo niza opornic, ki so izdelane posebej za vaše zobe. Za razliko od fiksnih zobnih aparatov so opornice komajda opazne ter jih je mogoče kadarkoli sneti in spet nadeti.

Invisalign opornice so primerne za korekcijo številnih različnih težav z razporeditvijo zob – od pretesno razvrščenih zob do prevelikih medzobnih vrzeli; od križnega ugriza do globokega ali progenega ugriza.

Terapija Invisalign je povrnila nasmeh na obraz že več kot 3,5 milijona ljudem po celem svetu.

Še danes spoznajte, kako drugačen pristop omogoča Invisalign.
Naredite prvi korak na poti do vašega popolnega nasmeha – naročite se na posvet, kjer vam bomo predlagali najprimernejšo Invisalign terapijo za vaše zobe.

Preizkusite zobne opornice Invisalign do 25.2.2018 in prejmete posvetlitev nasmeha.

Prijavite se na pregled za Invisalign

Preizkusite zobne opornice Invisalign do 25.2.2018 in prejmete posvetlitev nasmeha.

 

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha