Keramični zobni vsadki lahko v izbranih primerih predstavljajo edinstveno alternativo klasičnim kovinskim titanijevim vsadkom. Vsadki so iz cirkonijevega dioksida (ZrO2), belega kristalnega oksida cirkonija. Tovrstni vsadki imajo odlične biokompatibilne lastnosti, saj jih človeško telo dobro prenaša, preobčutljivost oziroma alergije na cirkonij pa niso zabeležene.

Zakaj izbrati cirkonijev implantat:

  • Brez alergij. Keramični implantati zaradi nekovinske sestave ne sprožajo kemičnega raztapljanja v ustih (korozije).
  • Manj vnete dlesni ob vsadkih. Zaradi posebnih fizikalnih in kemičnih lastnosti cirkonijevega oksida so keramični implantati bolj prijazni do dlesni.
  • Beli kot naravni zobje. Bela barva implantata zagotavlja visoko estetski rezultat, kar je še posebej pomembno pri nadomeščanju zob v sprednjem, vidnem področju nasmeha.
  • Dolgoročna rešitev. Z leti razvoja so cirkonijevi implantati dosegli primerljivo strukturno trdnost s klasičnimi vsadki iz titanovega oksida, kar zagotavlja dolgoročno preživetje ter dolgoročnost protetičnih rešitev, ki so nanje cementirane ali sidrane.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha