Naravna lepota brez uporabe kirurškega skalpela, botoksa in ostalih polnil | Ustna Medicina
Laserska-estetika-ustna-medicina-1024x776

Naravna lepota brez uporabe kirurškega skalpela, botoksa in ostalih polnil

Neinvazivna in neboleča pomladitev obraza, vratu, glajenje gub okoli oči in povečanje ustnic

Naša koža se stara, ker z leti izgubljamo osnovni sestavini kože: kolagen in elastin. Z revolucionarnimi laserji zagotovimo ponovno tvorbo izgubljenega kolagena in elastina ter učvrstitev obstoječega kolagena.

Laser je najbolj naraven način obnove kože, s katerim:

1. POMLADIMO OBRAZ IN VRAT

2. ZGLADIMO GUBICE OKOLI OČI

3. POVEČAMO VOLUMEN USTNIC

 

 CENIK LASERSKIH POSEGOV

 

Laserska svetloba različnih valovnih dolžin povzroči termične mikro-poškodbe tkiva, ki izzovejo pospešeno tvorbo novega kolagena. Na ta način upadlemu obrazu povrnete čvrstost in sijaj! Zmanjšate večje gube ter odstranite fine gubice.

Kaj so največje prednosti laserskega pomlajevanja?

* Je neinvazivna metoda pomlajevanja z lasersko svetlobo, zato naj vas ne skrbi, da bi izgledali umetno!

* Vaš obraz je tempelj in prav laserska svetloba ga bo ohranila zdravega brez invazivnih igel.

* Ne potrebujete vnašati botoksa in polnil, ki dajo obrazu nenaraven pridih.

* Obraz je po laserskem posegu videti naraven, tekstura kože je izboljšana, vaš izgled pa bolj mladosten.

* Je izvrstna metoda za ohranjanje volumna tkiv (kolagena, elastina, medceličnine), ki po 25 letu, začne strmo upadati.

* Laser s kože odstrani starostna zabarvanja, ji povrne svežino ter izboljša kakovost.

Želite izvedeti več o najsodobnejši pomladitvi kože obraza in vratu? Naročite se na BREZPLAČEN posvet, kjer boste izvedeli vse o stanju vaše kože in tretmaju. Ob izbiri katerega koli laserskega tretmaja, vam podarimo paket za ustno higieno v vrednosti 30,00 EUR!

 


3 KORAKI DO POMLADITVE KOŽE OBRAZA IN VRATU

1.Pomlajevanje obraza skozi ustno votlino – To je najpomembnejši korak, ki se izvaja znotraj ust. In prav zobozdravniki smo najbolj usposobljeni za posege v tem področju! Skozi ustno sluznico laserski žarek doseže najbolj moteče gube okrog ust in nanje deluje z večjo močjo. Na ta način učvrstite kožo in zmanjšate gube okrog ust ter nosu.

2. Globinsko pomlajevanje kože na obrazu in vratu – Ta korak učvrsti kolagen, poveže podkožne sloje in poskrbi za bolj napeto kožo.

3. Površinski piling kože na obrazu in vratu – nežno osveži zgornjo plast kože. Zgladi manjše gube, zmanjša pore ter nepravilnosti. Vaša koža spet naravno zasije!

Po posegu se na koži pojavi rahla rdečica, ki je podobna sončni opeklini in izgine v 3 – 4 dneh.

 

 CENIK LASERSKIH POSEGOV

 

Adijo gubice okoli oči!

Želite izgledati bolj spočito? Ustavite povešanje vek in si spet povrnite iskrice v oči!Z leti v koži izgubljamo kolagen in elastin, posledično se začnejo povešati zgornje in spodnje veke, ki nam zmanjšajo oči, motijo pa lahko celo vidno polje. Čeprav nimamo težav s spanjem, lahko “vrečke” pod očmi prispevajo k izgledu večne utrujenosti. Povešanje vek lahko sedaj ustavimo z laserjem. Laserska svetloba v koži izzove nastanek novega kolagena ter prispeva h krčenju obstoječega kolagena.

 

Želite izvedeti več o glajenju gubic okoli oči? Naročite se na BREZPLAČEN posvet, kjer boste izvedeli vse o stanju vaše kože in priporočilih tretmaja. Ob izbiri katerega koli laserskega tretmaja, vam podarimo paket za ustno higieno v vrednosti 30,00 EUR!

 


Kaj, če bi lahko bolj polne ustnice dosegli brez igle in umetnih polnil?

Z najnovejšo lasersko tehnologijo lahko izkoristite potencial, ki vam ga je mati narava že podarila. Povečajte in definirajte svoje ustnice! Omogočamo vam povečanje ustnic na popolnoma naraven način! Laserska svetloba stimulira dodatno tvorbo kolagena in na tak način ustnice poveča. Obisk je veliko bolj prijeten kot injiciranje polnil, končni rezultat pa je popolnoma naraven. Verjemite, partner vam bo hvaležen! V ustnicah ne boste čutili grudic, ki so pogost pojav po injiciranju polnil. Prav tako ste lahko brez skrbi, da bi po posegih izgledali kot račka ali da bi se vam oblika nenadno spremenila. Stranski učinki? Zmanjšane gube okrog ust.

Učinek je viden že po prvem posegu. Da dosežete maksimalen uspeh priporočamo 4 do 5 obiskov, ki si sledijo na dva tedna. Ker se tvorba kolagena nadaljuje še pol leta po posegu, bo učinek do takrat naraščal. Za ohranitev zapeljivih ustnic priporočamo eno ponovitev letno.

 

CENIK LASERSKIH POSEGOV

 

Si želite polnejših ustnic, brez uporabe škodljivih polnil in bolečih postopkov? Naročite se na BREZPLAČEN posvet, kjer boste izvedeli vse o stanju vaše kože in priporočilih tretmaja. Ob izbiri katerega koli laserskega tretmaja, vam podarimo paket za ustno higieno v vrednosti 30,00 EUR!

 


Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.