Slovenska Bistrica | Ustna Medicina
Dobrodošli | Ustna medicina
Dobrodošli | Ustna medicina
SPOZNAJTE EKIPO
Tina Lužnik | Ustna Medicina
Tina Lužnik, dr. dent. Med

»Od nekdaj radovedna sem se vedno rada učila in spoznavala nove veščine. Moj moto je: »Življenje je učenje in nenehno spreminjanje, ki nam omogoča rast.«

Prihajam iz Boštanja, od koder sem se pri rosnih 15 letih zaradi šolanja preselila v Ljubljano. Že med študijem sem se rada učila medicinske vede in zanimalo me je celostno zdravje in zdrav življenski slog. Študiju sem se predala, dobila številna priznanja in ga končala z odliko. Če me je sprva »klicala« specializacija paradontologije in ustnih bolezni, sem si kasneje premislila, saj mi je izziv ravno ta širina, ki mi jo daje splošno zobozdravstvo. Po končanem študiju sem znanje dopolnjevala na številnih delavnicah in simpozijih.

Pot me je vodila do študija akupunkture, saj me zanima povezava med tradicionalnimi vedami in sodobno medicino ter kako ohranjati celostno zdravje in ravnovesje. Sebastjana poznam iz študijskih let in dogovarjanje o našem sodelovanju se je začelo že leta 2016. Takrat zaradi družinskih obveznosti še nisem bila pripravljena in ideja je počasi zorela do leta 2021, ko je padla odločitev, da je pravi čas za naš skupni naslednji korak in projekt. Ker sem samosvoja in rada vodim stvari, hkrati pa imam rada ob sebi dober tim, skupno rast, učenje in izmenjavo mnenj, se mi zdi, da sem našla popoln projekt in službo zase.

Koncept celostnega biološkega zobozdravstva z visoko kakovostnimi storitvami in materiali, ki so plod znanja in vrhunske opreme, imamo zdaj tudi na Štajerskem. Individualen in celosten pristop, ki temelji na medsebojnemu zaupanju med pacientom in terapevtom, je naše vodilo za uspeh. Učenje, rast in želja po nenehnem izboljševanju nas vodi na naši poti. Veselim se srečanja z vami in naše skupne poti do celostnega zdravja.

Tina Lužnik, dr. dent. Med

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Previous
Next
PRIJAVA NA PREGLED
Izpolnite spodnji obrazec. Kontaktirali vas bomo o nadaljnih korakih.
KONTAKT IN LOKACIJA
LOKACIJA
Ljubljanska cesta 1, Slovenska Bistrica.
DELOVNI ČAS​

Pon 14:00 – 20:00
TOR 7:30 – 15:00
SRE 7:30 – 14:00
ČET 13:00 – 19:00
PET 7:30 – 14:00

KONTAKT
Telefon: + 386 64 210 440
Email:
info@ustna-medicina.com

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.