Laserska estetika | Ustna Medicina

Naravna lepota brez uporabe kirurškega skalpela, botoksa in ostalih polnil

KAKO ZDRUŽITI NAJMLAJŠO IN NAJPAMETNEJŠO VERZIJO SEBE?

Naša koža se stara, ker z leti izgubljamo osnovni sestavini kože: kolagen in elastin. Fotonini revolucionarni laserji vam nudijo možnost ponovne tvorbe izgubljenega kolagena in elastina ter učvrstitev obstoječega kolagena. Laserska svetloba različnih valovnih dolžin povzroči termične mikro-poškodbe tkiva, ki izzovejo pospešeno tvorbo novega kolagena. Na ta način upadlemu obrazu povrnete čvrstost in sijaj. Zmanjšate večje gube ter odstranite fine gubice.

Kaj so največje prednosti laserskega pomlajevanja? Je neinvazivna metoda pomlajevanja z lasersko svetlobo, zato naj vas ne skrbi, da bi izgledali umetno! Vaš obraz je tempelj in prav laserska svetloba ga bo ohranila zdravega brez invazivnih igel. Ne potrebujete vnašati botoksa in polnil, ki dajo obrazu nenaraven pridih. Obraz je po laserskem posegu videti naraven, tekstura kože je izboljšana, vsekakor pa delujete bolj mladostno. Je izvrstna metoda za ohranjanje volumna tkiv (kolagena, elastina, medceličnine), ki po 25 letu, začne strmo upadati. S kože odstrani starostna zabarvanja, ji povrne svežino ter izboljša kakovost.

Vsi posegi z laserji zahtevajo optimalne regeneracijske sposobnosti kože. Neizpodbitno dejstvo je, da kakeršenkoli vnetni proces v bližnji okolici ogroža dosego želenega estetskega rezultata oz. celjenja. Zato vas bomo pred posegom opozorili na vsa medicinska tveganja, ki bivajo v vaši ustni votlini. Regeneracijsko sposobnost lahko dodatno okrepimo z rastnimi faktorji, ki jih izoliramo iz krvi in nanesemo po laserski terapiji.

3 KORAKI DO POMLADITVE KOŽE OBRAZA IN VRATU

1.Pomlajevanje obraza skozi ustno votlino – To je najpomembnejši korak, ki se izvaja znotraj ust. In prav zobozdravniki smo najbolj usposobljeni za posege v tem področju! Skozi ustno sluznico laserski žarek doseže najbolj moteče gube okrog ust in nanje deluje z večjo močjo. Na ta način učvrstite kožo in zmanjšate gube okrog ust ter nosu.

2. Globinsko pomlajevanje kože na obrazu in vratu – Ta korak učvrsti kolagen, poveže podkožne sloje in poskrbi za bolj napeto kožo.

3. Površinski piling kože na obrazu in vratu – nežno osveži zgornjo plast kože. Zgladi manjše gube, zmanjša pore ter nepravilnosti. Vaša koža spet naravno zasije!

Po posegu se na koži pojavi rahla rdečica, ki je podobna sončni opeklini in izgine v 3 – 4 dneh.

Za najboljši učinek priporočamo 3 – 4 posege, ki si sledijo na 3 tedne. Za nadaljnje ohranjevanje pridobljene svežine priporočamo vsaj en poseg letno.

VEČJI POLJUB BREZ POLNIL ali LIP LASE lasersko povečanje ustnic

Vsi imamo vsaj eno znanko, ki si je želela bolj polne ustnice, na koncu pa je izgledala kot racman Jaka!

Verjetno vam je zaupala tud to, da je bil poseg z iglo izredno boleč, po posegu pa ji je na obrazu ostala modrica. Poleg tega pa injiciranje hialuronske kisline lahko sproži hudo alergijsko reakcijo. Polne čutne ženske ustnice so sinonim zapeljivosti. Zato so predmet poželenja večine žensk (in njihovih partnerjev), ki so velikokrat razočarane po uporabi nenaravnih polnil.

Kaj, če bi lahko bolj polne ustnice dosegli brez igle in umetnih polnil? Z najnovejšo lasersko tehnologijo lahko izkoristite potencial, ki vam ga je mati narava že podarila. Povečajte in definirajte svoje ustnice! Omogočamo vam povečanje ustnic na popolnoma naraven način. Laserska svetloba stimulira dodatno tvorbo kolagena in na tak način ustnice poveča. Obisk je veliko bolj prijeten kot injiciranje polnil, končni rezultat pa je popolnoma naraven. Verjemite, partner vam bo hvaležen! V ustnicah ne boste čutili grudic, ki so pogost pojav po injiciranju polnil. Prav tako ste lahko brez skrbi, da bi po posegih izgledali kot račka ali da bi se vam oblika nenadno spremenila. Stranski učinki? Zmanjšane gube okrog ust.

Učinek je viden že po prvem posegu. Da dosežete maksimalen uspeh priporočamo 4 do 5 obiskov, ki si sledijo na dva tedna. Ker se tvorba kolagena nadaljuje še pol leta po posegu, bo učinek do takrat naraščal. Za ohranitev zapeljivih ustnic priporočamo eno ponovitev letno.

Posegi z laserjem zahtevajo optimalne regeneracijske sposobnosti kože. Neizpodbitno dejstvo je, da kakršenkoli vnetni proces v bližnji okolici ogroža dosego željenega estetskega rezultata oz. celjenja. Zato vas bomo pred posegom opozorili na vsa medicinska tveganja v vaših ustih.

SMOOTH EYE ODSTRANJEVANJE GUB OKROG OČI

Želite izgledati bolj spočito? Ustavite povešanje vek in si spet povrnite iskrice v oči. Ker z leti v koži izgubljamo kolagen in elastin, se nam začnejo povešati tudi zgornje in spodnje veke. Zmanjšajo nam oči, motijo nam lahko celo vidno polje. Čeprav nimamo težav s spanjem, lahko “vrečke” pod očmi prispevajo k izgledu večne utrujenosti. Na srečo lahko povešanje vek ustavimo z laserjem podobno kot lahko odstranimo gube s srajce z likanjem. Laserska svetloba v koži povzroči termične mikro-poškodbe, ki izzovejo nastanek novega kolagena ter prispevajo h krčenju obstoječega kolagena. Za dober učinek so potrebni vsaj trije obiski, ki si sledijo na štiri tedne.

 

ODSTRANJEVANJE DLAČIC NA OBRAZU

Pogledate se v ogledalo, izgledate odlično…ampak le zakaj vam teh nekaj dlačic pod nosom, na bradi ali na licih kali izgled? Na Ustni medicini imamo za vas dolgotrajno rešitev! Nudimo vam lasersko odstranjevanje dlačic na obrazu.

Kako laser odstrani dlačice? Svetloba Nd:YAG laserja se vsrka v pigment (melanin), ki se nahaja v dlaki in v samem izvoru (foliklu) dlake. Laser na ta način uniči dlako. Dlačice rastejo v več fazah. Dokončno jih uničimo samo v začetni fazi rasti, ko so zasidrane v dlačnem foliklu. Ob vsakem posegu v tako trajno uničimo do 25 % dlačic. Izkušnje kažejo, da je za dolgotrajni učinek v povprečju potrebnih 8 obiskov. Poseg je bolj prijeten kot depilacija z voskom, saj področje odstranjevanja med posegom hladimo. Je varen in popolnoma naraven način odstranjevanja dlačic.

 

ODSTRANJEVANJE DROBNIH ŽILIC NA OBRAZU

Pri povečanem pretoku krvi, se drobne žilice razširijo in kasneje stisnejo v začetno stanje. Pri večjih naporih in zmanjšani elastičnosti ostanejo razširjene in počijo. Pojavljajo pri vseh tipih kože, najbolj občutljiva pa je tanka in svetla koža. Počene žilice na obrazu lahko močno vplivajo na posameznikovo samopodobo.

Toda ne skrbite! Znebite se jih lahko z laserskim posegom. Lasersko odstranjevanje je neinvazivna in izjemno učinkovita metoda. Svetloba se vsrka v pigment (hemoglobin) žilic in jih na ta način izbriše. Ker v tem primeru laser deluje samo na pigment je poseg popolnoma varen za ostala tkiva in naraven. Da dosežemo čim boljši rezultat je ponavadi potrebno več obiskov. Točno število določimo glede na število in velikost žilic, sledijo pa si v razmaku 4 – 8 tednov.

2 meseca pred in 1 mesec po posegu svetujemo izogibanje močnim sončnim žarkom oziroma uporabo ustrezne zaščite.

AKNE PROČ!

Akne in brazgotine, ki jih puščajo, so ena največjih mor večine najstnikov. Zadrega pri mladostnikih z aknami je marsikdaj tako velika, da niti ne prosijo za pomoč. Staršem mladostnikov priporočamo, da se z njimi pogovorijo in jim ponudijo pomoč. Žal pa je že dolgo znano, da akne niso le težava mladih, ampak se z njimi srečujejo tudi starejši.

Akne so bolezen, saj je ena od definicij bolezni tudi to, da poslabša kakovost posameznikovega življenja. Namreč močno vplivajo na samozavest, kar se odraža tako na zasebnem, kot tudi na poslovnem področju. Večina, predvsem ženske, želi prekriti akne z različnimi preparati. To ni dobra rešitev, saj ti dolgoročno vodijo v še slabše stanje.

Akne in brazgotine lahko zdravimo z laserjem, bodisi kot samostojna terapija ali v kombinaciji s kremami, ki jih predpiše dermatolog.

Glede na to, ali gre za akutne težave z aknami ali brazgotine zaradi aken, ločimo dva načina zdravljenja. Pri akutnih težavah želimo izboljšati izgled in preprečiti razvoj trajnih poškodb kože – brazgotin. V tej fazi laser uniči bakterije, ki povzročajo vnetje na koži. Princip delovanja je podoben kot pri parodontalni bolezni ali herpesu. Po potrebi svetujemo ponovitev terapije.

Brazgotine so večkrat posledica dolgotrajnega vnetja zaradi aken in zmanjšane regeneracijske sposobnosti kože na obrazu. Med zdravljenjem uporabljamo visokoenergijske laserske žarke, ki spodbujajo naravno obnovo in rast novega, zdravega kolega, ki nadomešča neenakomeren in grudasti kolagen v brazgotinah. Učinek je progresiven, kar pomeni, da se stanje izboljšuje in je končni rezultat viden po nekaj mesecih. Za doseganje maksimalnega učinka je v večini primerov lasersko zdravljenje potrebno nekajkrat ponoviti.

LASERSKA ODPRAVA SMRČANJA

TERAPIJA NIGHTLASE

Se ponoči pogosto zbudite, ker vaš mož / vaša žena tako glasno smrči? Verjemite, da niste edini! Raziskave so pokazale, da smrči kar 30-40% ljudi.

Najbolj pogost vzrok trajnega smrčanja je nihanje ohlapnih mehkih tkiv v grlu med spanjem. Z vdihom in prehodom zraka skozi grlo tkiva zanihajo in pojavi se vsem znani neprijetni zvok, ki marsikomu ponoči ne da spati.

Kako pa smrčanje vpliva na vaše zdravje in zdravje vaše žene ali moža?

Dejstvo je, da smrčati pomeni slabo spati. Slabše spanje pa ne vpliva samo na zdravje smrčača, ampak tudi na zdravje njegovih bližnjih. Ponavadi se smrčač sploh ne zaveda lastnega smrčanja. Opozori ga žena (in obratno), ki poleg njega preživlja nemirne noči.

Smrčanje ni krivo samo za slab spanec obeh partnerjev, ampak tudi številne neprijetnosti, kot so:

  • nemirno spanje
  • jutranji glavobol
  • razdražljivost
  • kronična utrujenost
  • nižja koncentracija
  • slabo razpoloženje
  • prekomerna zaspanost čez dan
  • zmanjšanje libida.

Je eden izmed glavnih simptomov obstruktivne apneje med spanjem (OSA), ki je resna bolezen in se je ne sme spregledati, saj lahko vodi v resna zdravstvena stanja.

Kako v treh obiskih do veliko bolj mirnih noči in zadovoljne žene / zadovoljnega moža?

Gostom Ustne medicine z lasersko terapijo Nightlase zagotovimo boljši spanec. Potrebni so trije obiski, ki si sledijo enkrat tedensko. Laser na neinvaziven in naraven način odpravi nihanje mehkih tkiv v grlu. Laserska svetloba spodbudi krčenje kolagena, ki sestavlja mehka tkiva. Prav tako spodbudi nastanek novega kolagena. Tkiva v grlu in na korenu jezika se učvrstijo, kar omogoči nemoten pretok zraka v pljuča in zmanjša glasnost smrčanja.

Za terapijo ne potrebujete anestezije, je izjemno varna in nima stranskih učinkov. Možno je, da se smrčanje v nekaj letih spet pojavi. V teh primerih terapijo ponovimo.

Posegi z laserjem zahtevajo optimalne regeneracijske sposobnosti kože. Neizpodbitno dejstvo je, da kakršenkoli vnetni proces v bližnji okolici ogroža dosego željenega estetskega rezultata oz. celjenja. Zato vas bomo pred posegom opozorili na vsa medicinska tveganja v vaših ustih.

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.