Na Ustni Medicini teče moje tretje leto | Ustna Medicina
Nina Novak

Na Ustni Medicini teče moje tretje leto

Na Ustni medicini teče moje tretje leto. V tem času je Ustna medicina postala več, kot le moja služba – Ustna medicina je v tem času postala del mene. Postala je prostor kjer sem, tudi če nisem. Postala je več kot sem sploh lahko kdaj pričakovala in včasih se radovedno vprašam kaj še bo?
Naučila me je ogromno stvari. Veliko teh se verjetno niti ne zavedam vem pa, da me je izoblikovala kot osebo. V moje življenje prinaša samo lepe izkušnje in dobre ljudi.
Meni najbolj pomemben razlog in odgovor, zakaj rada delam, je odnos. Ogromno časa preživimo skupaj in če med nami ne bi čutila povezanosti, bi bilo vse zaman. Delujemo kot tim, se cenimo in spoštujemo med seboj.
Seveda ni vedno vse rožnato. Ustna medicina zna biti zahtevna in včasih zahteva svoj davek in poruši ves zgornji sistem. Ampak, če pogledam ”over all” je to to – ODNOS.
Znamo stopit skupaj, znamo se pogovoriti, znamo se razumeti in potrpeti ter znamo si pomagati.

Nina Novak, vodja sprejemnice 

 

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.