Nina Novak

Na Ustni Medicini teče moje tretje leto

Na Ustni medicini teče moje tretje leto. V tem času je Ustna medicina postala več, kot le moja služba – Ustna medicina je v tem času postala del mene. Postala je prostor kjer sem, tudi če nisem. Postala je več kot sem sploh lahko kdaj pričakovala in včasih se radovedno vprašam kaj še bo?
Naučila me je ogromno stvari. Veliko teh se verjetno niti ne zavedam vem pa, da me je izoblikovala kot osebo. V moje življenje prinaša samo lepe izkušnje in dobre ljudi.
Meni najbolj pomemben razlog in odgovor, zakaj rada delam, je odnos. Ogromno časa preživimo skupaj in če med nami ne bi čutila povezanosti, bi bilo vse zaman. Delujemo kot tim, se cenimo in spoštujemo med seboj.
Seveda ni vedno vse rožnato. Ustna medicina zna biti zahtevna in včasih zahteva svoj davek in poruši ves zgornji sistem. Ampak, če pogledam ”over all” je to to – ODNOS.
Znamo stopit skupaj, znamo se pogovoriti, znamo se razumeti in potrpeti ter znamo si pomagati.

Nina Novak, vodja sprejemnice 

 

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha