Že večkrat sem omenila, da je zame zelo pomembno… | Ustna Medicina
Maruša Pirc

Že večkrat sem omenila, da je zame zelo pomembno…

Že večkrat sem omenila, da je zame zelo pomembno, da je pri delu prisotna dinamika in raznolikost. V Ustni Medicini tega zagotovo nikoli ne bo primanjkovalo.
Moje prepričanje, da je menjava asistence velika zmešnjava, se je kmalu spremenilo. Začetno obdobje pri menjavi ni enostavno in, če ne bi bilo tako, bi se slej kot prej naveličala. Sem oseba, ki ima rada novosti, kljub temu, da se jih včasih stežka lotim. Ravno zaradi tega imam tukaj priložnost napredka in osebne rasti. Sprva nisem bila ravno navdušena nad to idejo, kljub moji privolitvi. Moram pa priznati, da me je kmalu delo prevzelo. Uživam v čisto vsakem postopku tega dela in se veselim nadaljnjega učenja in nadgradnje. V Ustni Medicini nimam skrbi, da bi se kdaj česarkoli naveličala, ker se trudimo biti najboljši in neprestano sledimo novostim.

Maruša Perc, vodja oddelka za digitalno načrtovanje

 

 

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.