Maruša Pirc

Že večkrat sem omenila, da je zame zelo pomembno…

Že večkrat sem omenila, da je zame zelo pomembno, da je pri delu prisotna dinamika in raznolikost. V Ustni Medicini tega zagotovo nikoli ne bo primanjkovalo.
Moje prepričanje, da je menjava asistence velika zmešnjava, se je kmalu spremenilo. Začetno obdobje pri menjavi ni enostavno in, če ne bi bilo tako, bi se slej kot prej naveličala. Sem oseba, ki ima rada novosti, kljub temu, da se jih včasih stežka lotim. Ravno zaradi tega imam tukaj priložnost napredka in osebne rasti. Sprva nisem bila ravno navdušena nad to idejo, kljub moji privolitvi. Moram pa priznati, da me je kmalu delo prevzelo. Uživam v čisto vsakem postopku tega dela in se veselim nadaljnjega učenja in nadgradnje. V Ustni Medicini nimam skrbi, da bi se kdaj česarkoli naveličala, ker se trudimo biti najboljši in neprestano sledimo novostim.

Maruša Perc, vodja oddelka za digitalno načrtovanje

 

 

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha