Delo zobne asistentke | Ustna Medicina
aleksandra

Delo zobne asistentke

Delo zobne asistentke mi ni najbolj pri srcu, obožujem pa vse kar spada zraven. Delo z ljudmi, timsko delo, vso dinamika in raznolikost, vse te naloge in zahteve, ki mi ne pustijo »miselno« zaspati. Strah, veselje…, vse te občutke, ki me spremljajo vsak dan.
Tako, kot sem napredovala na Ustni Medicini, nisem še nikoli do sedaj, na nobenem delovnem mestu. V mislih nimam le delo kot tako, ampak tudi svojo osebno rast. Postala sem odločnejša, močnejša in bolj samozavestna. Prišla sem do spoznanja, kaj si za res želim v svojem življenju – tega brez UM ne bi dosegla. Vse to kar sem doživela, doživljam in še bom, je tisto, kar me žene naprej, da ne odneham in, da z veseljem prihajam v »službo«, ali bolje rečeno, v svoj 3. dom.
Ni mi dolgčas in vem, da mi nikoli ne bo. Vesela sem, da sem del takšne ekipe, kjer imam kljub dobrim in slabim dnevom ob sebi ljudi, od katerih lahko ogromno pridobim tako strokovnega kot tudi iz zasebnega področja.

Ste moji učitelji, profesorji, prijatelji, šefi… Včasih si tudi skočimo v lase…, ampak pustimo malenkosti, tudi to mora biti… le kdo ne bi rad delal na UM, ko pa nudi vse to – vso to ”šolo” na enem mestu.

Cenim in spoštujem ekipo UM in vse kar doživljam z njimi.

Aleksandra Đorđević, vodja asistence 

 

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.