aleksandra

Delo zobne asistentke

Delo zobne asistentke mi ni najbolj pri srcu, obožujem pa vse kar spada zraven. Delo z ljudmi, timsko delo, vso dinamika in raznolikost, vse te naloge in zahteve, ki mi ne pustijo »miselno« zaspati. Strah, veselje…, vse te občutke, ki me spremljajo vsak dan.
Tako, kot sem napredovala na Ustni Medicini, nisem še nikoli do sedaj, na nobenem delovnem mestu. V mislih nimam le delo kot tako, ampak tudi svojo osebno rast. Postala sem odločnejša, močnejša in bolj samozavestna. Prišla sem do spoznanja, kaj si za res želim v svojem življenju – tega brez UM ne bi dosegla. Vse to kar sem doživela, doživljam in še bom, je tisto, kar me žene naprej, da ne odneham in, da z veseljem prihajam v »službo«, ali bolje rečeno, v svoj 3. dom.
Ni mi dolgčas in vem, da mi nikoli ne bo. Vesela sem, da sem del takšne ekipe, kjer imam kljub dobrim in slabim dnevom ob sebi ljudi, od katerih lahko ogromno pridobim tako strokovnega kot tudi iz zasebnega področja.

Ste moji učitelji, profesorji, prijatelji, šefi… Včasih si tudi skočimo v lase…, ampak pustimo malenkosti, tudi to mora biti… le kdo ne bi rad delal na UM, ko pa nudi vse to – vso to ”šolo” na enem mestu.

Cenim in spoštujem ekipo UM in vse kar doživljam z njimi.

Aleksandra Đorđević, vodja asistence 

 

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha