Ustna_medicina2

Že več kot 4000 vas je!

V zadnjih štirih letih, odkar deluje klinika Ustna Medicina, smo se srečali s številnimi pacienti, ki so iskali zobozdravstveno oskrbo. Skozi vrata naše klinike je tako stopilo že več kot 4000 ljudi. Še posebej veseli smo, da je bila naša 4000. gostja Mojca Bukovnik, ki je bila na prvem posvetu v naši kliniki in jo v prihodnjih dneh čaka prvi poseg. Mojca nam je ob tem zaupala nekaj svojih vtisov ob obisku Ustne Medicine.

Zakaj ste se odločili obiskati Ustno Medicino?

Ustno Medicino sem obiskala zaradi težav s pogostimi vnetji sinusov, ki naj bi bila posledica obolenj zob.

Kako ste izvedeli za našo kliniko?

Kliniko mi je priporočila Mateja Rotar, dr. dent. med., pri kateri sem bila na pregledu zaradi zgoraj omenjenih težav. Dr. Rotarjeva je potrdila, da vnetja povzročata dva mrtva zoba, ki sta bila na primarni ravni neustrezno zdravljena in bi ju bilo treba izdreti.

Kaj vas je ob prvem obisku najbolj prepričalo, da smo prava izbira za vaše ustno zdravje?

Prepričal me je predvsem pogovor z dr. Perkom, njegova analiza ortopana in predstavljen načrt zdravljenja. Za podrobnejšo diagnostiko je bilo potrebno dodatno slikanje, ki se je takoj, brez dodatnega naročanja in čakalnih vrst, izvedlo na sami kliniki.

Vas je strah obiska pri zobozdravniku?

Obiska pri zobozdravniku me ni strah. Imam pa nekaj slabih izkušenj s pomanjkljivo diagnostiko, pošiljanjem od vrat do vrat in nazaj zaradi pomanjkljive opremljenosti zobnih ambulant, dolgimi čakalnimi vrstami, prelaganjem odgovornosti na druge … Zaradi vsega omenjenega težko komurkoli zaupam, zato si veliko obetam od Ustne Medicine ter njihovega strokovnega pristopa ter prijaznega odnosa.

e-obvestila

Želite prejemati najnovejše članke o ustni higieni in napredkih v zdravljenju zobnih težav? S prijavo na e-obvestila boste že postali del družine Ustne Medicine.