Video: tako poteka popravilo zob

Ste se že kdaj vprašali, kaj pravzaprav počne zobozdravnik v vaših ustih, medtem ko vam skuša rešiti oboleli zob? Odgovor najdete v naslednjem kratkem video posnetku.

Zanimiva animacija prikazuje, kako poteka popravilo zoba, ki ga je prizadela zobna gniloba (karies). Prikazano je odstranjevanje zobne gnilobe, čiščenje kanalov in nadomeščanje izgubljene zobne substance z novimi zalivkami.

https://www.youtube.com/watch?v=JYtfeyghXHQ

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha