veseli december

Veseli december

Trenutni mesec je moj drugi najljubši mesec v letu. Nase začne opozarjati, še preden se začne in vsako leto se ga veselim in vsako leto je bolj nor. Letos se je začel v znamenju dobrodelnosti.

Verjamem, da se tudi med vami najde kdo, ki si je izbral svojega otroka in ga kot Božiček za en dan obdaril. Meni je letos uspelo kupiti toliko stvari, da sem škatlo komaj zaprla. Misleč, da nas je Božičkov malo, otrok pa še vedno preveč, sem darilo odnesla na zbirno mesto, kjer sem se med vsemi škatlami, ki so bile naložene od tal do stropa na dooolgem hodniku, dobesedno izgubila. Pogled na vse škatle me je enostavno šokiral. Pozitivno, seveda. Vesela sem, da imamo zavest pomagati drugim. Velikokrat gre za res majhno pozornost, vendar je ta najredkejša in najčistejša oblika radodarnosti. Dobro delo te bogati. To vedno delam zase, saj je občutek, da lahko narediš nekaj dobrega za nekoga, izjemno dragocen. Vsak se odloči za svojo obliko dobrega dela, zato ni pomembno, kakšno je, važno, da je dobro.  Dobrodelne akcije v mesecu decembru najdemo vsepovsod. V času obdarovanja in dobrih mož bodimo tudi mi dobri. Saj veste, kako pravijo, dobro se z dobrim vrača.

Želim vam lepe praznike.

 

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha