Naravni izdelki za nego vaših zob in dlesni

Običajne zobne paste in ostali proizvodi za ustno higieno so prepolni najrazličnejših kemikalij, ki se na žalost kopičijo v našem telesu in škodujejo zdravju. Tako lahko nedolžno vsakodnevno umivanje zob vpliva na zdravje celotnega telesa, tako dolgoročno s kroničnimi obolenji kot tudi vsakodnevno, z glavoboli in razdraženostjo, zaradi vplivov različnih kemičnih dodatkov, prisotnih v pastah. Četudi ne uporabljamo velikih količin zobne paste, jo načeloma uporabljamo 1x – 3x dnevno, od zelo zgodnje starosti do smrti.

Zato se raje odločajmo za nakup naravnih proizvodov, ki ugodno vplivajo na ustno votlino in celoten organizem.

Kaj dela SPLATove izdelke tako posebne?

Z vsakim izdelkom, ustvarjenim v laboratorijih SPLAT, se stremi k doseganju najvišje učinkovitosti in neoporečnosti izdelkov. Edinstvene naravne sestavine, eterična olja in rastlinski izvlečki so sestavni del vsake formule izdelkov SPLAT. SPLATovi izdelki vsebujejo inovativne sestavine, kot so 100-% naravni kalcij, pridobljen iz jajčnih lupin, hidroksiapatit (glavna sestavina zobne sklenine), sestavo mlečnih encimov (vzdržujejo zdravo mikrofloro), sivkin koncentrat, izvlečke biserov, brezovo oglje in še mnoge druge.

Pri SPLATU prav tako kot za podjetje skrbijo za zdravje okolja. Vsi Splatovi izdelki so povsem varni in primerni za vsakodnevno uporabo. Ne vsebujejo sintetičnih antiseptičnih sestavin, kot sta triclosan in chlorhexidin. Izdelki prav tako ne vsebujejo SLS (Sodium Lauryl Sulfate) in umetnih sladil. Izdelke proizvajajo v ekološko čisti regiji Valday (Rusija). Proizvodnja ima CO2-nevtralen status in je bila certificirana v skladu z mednarodnimi standardi GMP Cosmetics in ISO 9001.

 

MORDA VAM BO VŠEČ

Dodaj odgovor