Beljenje zob

Beljenje zob je neškodljiv estetski postopek posvetlitve vašega nasmeha. Na trgu najdemo veliko različnih proizvodov, ki obljubljajo sijoč nasmeh brez obiska zobozdravnika, vendar moramo biti pri uporabi teh zelo previdni. Na kliniki Ustna Medicina odsvetujemo domačo uporabo različnih proizvodov za beljenje zob, saj lahko nekakovostni produkti poškodujejo zobno sklenino in pustijo trajne ter nepopravljive posledice.

Klinične izkušnje nam narekujejo, da je najbolj zanesljivo in predvidljivo beljenje z individualizirano izdelano belilno opornico, ki ga po navodilih zobozdravnika izvajate doma. Takšno beljenje namreč poteka postopoma in ga prekinemo, ko dosežemo želeno barvo. Razlika v barvi zob je po beljenju več kot očitna, saj v povprečju dosežemo posvetlitev za približno 2-3 odtenke, odvisno od vzroka zabarvanja zob.

PRED BELJENJEM                                                                                PO BELJENJU

  

Na kliniki Ustna Medicina uporabljamo White Dental Beauty sistem, ki omogoča izrazito spremembo barve zob v krajšem času ter na popolnoma varen način. Ob izbiri prave koncentracije belilnega gela dosežemo vidne rezultate beljenja ob samo 30-minutni uporabi belilnih gelov vsak dan.

Prednosti White Dental Beauty belilnega sistema
  • Varno. Z nevtralnim pH okoljem White Dental Beauty sistem ne poškoduje zobne sklenine.
  • Neboleče. Velik delež vode v belilnem gelu poskrbi, da so zobje med postopkom in po njem hidrirani, prepojeni z vodo, kar zmanjša njihovo občutljivost, za dodatno zaščito pa so dodani še natrijev nitrat in fluoridi. Gel zaradi viskoznosti ostaja znotraj opornice in ne izteka v okolico, tako da ne draži dlesni ali ustne sluznice.
  • Učinkovito.
  • Z dolgotrajnimi rezultati.

Tehnologija beljenja zob, ki jo uporabljamo na kliniki Ustna Medicina, je neboleča in popolnoma varna tudi pri umetnih zobnih strukturah, kot so zobne krone, zobne luske in mostički, saj jih ne poškoduje in tudi ne vpliva na njihovo barvo. Ob upoštevanju naših navodil za nego zob po beljenju, zagotavljamo dolgotrajne rezultate in sijoč nasmeh, ki bo pritegnil marsikateri pogled.

 

MORDA VAM BO VŠEČ

Dodaj odgovor