Pregled pri dr. Thomas Rauu, utemeljitelju biološke medicine in svetovno priznanem zdravniku

Od konca julija potekajo redni obiski dr. Thomas Raua v Sloveniji. Obiske bomo izkoristili za preglede, diagnostiko in predloge terapij, ki jih lahko izvedemo v Sloveniji v centru za integrativno medicino Maha. Vabljeni ste vsi, ki imate komaj zaznavne težave, kot so npr. občutek napihnjenosti, druge prebavne težave, nelagodno občutenje na določenem predelu telesa, ki ga težko pripišete določenemu vzroku, težko spopadanje s stresom, burn-out sindrom, nenehna utrujenost in težave s koncentracijo, ali pa imate razvite resne bolezni, s katerimi se borite že več let. Sem spadajo predvsem tipične sodobne civilizacijske bolezni, kot so artritis, stanja po infarktih in kapeh, različne vrste rakavih obolenj, težave s ščitnico, povišan krvni tlak, sladkorna bolezen, psoriaza in raznovrstni dermatitisi itd. V osnovi ima vsaka bolezen šest stopenj in prve tri so stoodstotno ozdravljive, ostale tri pa je možno uspešno zdraviti z odpravljanjem vzrokov ter poskrbeti za višjo kakovost življenja. Uspešnost njegovega pristopa je pri zdravljenju težjih kroničnih bolezni in bolezni nejasnega izvora vsaj 65-odstotna.

Z dr. Rauom sodelujeva že nekaj časa, in sicer mi pošilja slovenske paciente, ki so pri njem v oskrbi na Paracelsus kliniki v Švici, da po bioloških principih poskrbim za njihovo ustno zdravje. Njegov prihod in sodelovanje z njim je izvrstna priložnost, če želite pogovor in diagnostiko ter načrt vzročnih terapij, ki se lahko izvedejo v našem centru. Dr. Rau je zakladnica znanja in zagotovo bo pojasnil, kje tičijo vzroki za vašo bolezen in kako se z njimi spopasti oziroma jih odstraniti. Sam sem z njim v njegovi ordinaciji v Švici preživel nekaj dni in zagotavljam, da ima izvrstne rezultate tudi pri težkih boleznih, kot so rak dojke, rak debelega črevesja, aritmije, fibromialgije in še bi lahko naštevali. Pregled pri njem je sestavljen iz klasičnega pregleda pri zdravniku, iz Dark Field mikroskopije ter diagnostike variabilnosti avtonomnega živčnega sistema, ki je pokazatelj, kako stres vpliva na nas. Med osnovno diagnostiko spada tudi rentgensko slikanje zob. Če tak posnetek že imate, ga prinesite s seboj, če ga nimate, pa ga bomo opravili v našem centru. Vse tri metode so osnova, ki usmerja nadaljnjo diagnostiko, kot so specialne krvne preiskave, pregled pri fizioterapevtu, pregled obremenitve s težkimi kovinami in še mnoge, ki se izvedejo po potrebi. Po končani diagnostiki boste dobili globlji vpogled v vzroke za svoje stanje in predlog terapij, s katerimi bo možno vašo bolezen zamejiti ali pa pozdraviti. Zadnje je predvsem odvisno od stopnje obolenja in vaše motivacije, da zaživite bolj kakovostno življenje. Danes definicija zdravja ni zgolj odsotnost bolezni, temveč polno fizično, mentalno in socialno življenje.

 

Biološka medicina

Biološka medicina oz. krajše biomedicina je holistična oblika medicine, ki se je uporabljala in skozi tisočletja razvijala prek številnih veleumov s področja medicine, znanosti in filozofije. Izvira s področja Švice in Nemčije, kjer se tudi izvaja na najvišjem nivoju strokovnosti. Biološka medicina je pristop z naprednim razumevanjem zdravja in zdravljenja s stimulacijo, uravnoteženjem in obnovo regulativnih mehanizmov v telesu. Eden izmed pionirjev današnje oblike biološke medicine v Evropi je zagotovo prof. dr. Thomas Rau, dolgoletni strokovni direktor največje evropske holistične klinike Paracelsus v Švici, zdaj dekan švicarske akademije za biološko medicino (Swiss Biological Medicine Academy) in izobraževalne klinike Swiss Biological Medicine Center. Dr. Thomas Rau se upravičeno šteje za enega najboljših zdravnikov na svetu. Iz medicine je diplomiral v Švici in ZDA ter kot mlad revmatolog pred 35 leti ugotovil, da svojim pacientom samo z uradno medicino pravzaprav ne more v celoti pomagati. S tem se je začelo njegovo življenjsko poslanstvo – ustvariti medicinski sistem, ki bo ljudi resnično pozdravil. Prepotoval je svet, se spoznal z vsemi pomembnimi starodavnimi medicinskimi znanji ter najnovejšimi odkritji znanosti, jih povezal z doktrino švicarske tradicionalne medicine in vse to uporabil za temelje nove celovite medicinske teorije – švicarske biološke medicine.

Kaj pravzaprav tiči za tem, kar lahko praktično pozdravi več kot vsakega drugega bolnika, lahko izveste tako, da se naročite na pregled na info@maha.si ali na telefonsko 051 248 888.

Prvi datumi so 28. 7. 2021, 6. 8. 2020 in 27. 9. 2021.

S spoštovanjem

Dr. Sebastjan Perko, dr. dent. med.

MORDA VAM BO VŠEČ

Dodaj odgovor