P(OSEBNO): Rebeka Kunšek, asistentka

Sem Rebeka in prihajam iz Radovljice. Že kot otrok sem imela čut do ljudi ter same pomoči ljudem. Zaradi svoje narave sem se tudi odločila, da po končani osnovni šoli nadaljujem svojo pot v zdravstvu. Srednjo zdravstveno šolo sem končala v Ljubljani. Po končanem šolanju sem se zaposlila kot medicinska sestra, vendar pa sem potihoma v sebi želela dopolniti svoje znanje še na drugem področju. V zobozdravstvu sem odkrila svoj pomen, zato sem se odločila, da bom nadaljevala svojo pot v tej smeri.

Za Ustno Medicino sem slišala že pred leti in vedno sem si želela biti del kolektiva, ki nudi tako zaposlenemu kot gostu najboljšo oskrbo ter znanje. Po dolgih štirih letih sem dobila priložnost obiskati samo kliniko ter pridobiti delo asistentke, zaradi katerega pa sem končno pridobila še tisti delček sebe, ki me izpopolnjuje.

Samo delo v Ustni Medicini mi predstavlja velik izziv, s katerim se z veseljem vsakodnevno soočam in me neizmerno veseli.

Tudi če so sami izzivi na začetku delovali težki, sem s pomočjo celotnega kolektiva Ustne Medicine pridobila in osvojila veliko znanja, za katerega sem neizmerno hvaležna, in sem ponosna, da sem del Ustne Medicine.

MORDA VAM BO VŠEČ

Dodaj odgovor