P(OSEBNO): Azra Kovačević, asistentka

Stara sem 24 let in prihajam iz prečudovitega starega mesta Škofja Loka. Svojo pot osebnostnega razvoja sem začela že kot otrok, ko sem sanjarila, da bom nekega dne postala medicinska sestra. Po končani osnovni šoli sem začela dolgo potovanje, ki me je vodilo v srednjo zdravstveno šolo v Ljubljani, nato pa še na Fakulteto za zdravstveno nego Jesenice. Ob zaključku študija sem radovedno tipala področja zdravstvene nege, kjer bi našla svoj smisel, ter se po nedolžnem naključju srečala z zobozdravstveno asistenco, ki me je povsem navdušila. Takrat sem se tudi odločila, da se bo moja pot pričela prav tu. Ponudila se mi je priložnost za delo v Ustni Medicini, ki sem jo sprejela z veliko treme in veselja.

Sam začetek poti je bil poln navdušenja, pa tudi strahu, saj sem se srečevala s povsem novo vejo zdravstva. Vendar me je tista najpomembnejša nit vedno povezovala s tem, za kar sem se šolala, in to so ljudje, ki so potrebovali pomoč. Delo z ljudmi ter biti del rešitve nekega problema me izpopolnjuje.

V veliko veselje mi je biti del tima, kjer s ponosom opravljam svoje delo in kjer se osebnostno in poslovno vsakodnevno razvijam. Uživam v dinamičnem in prijetnem okolju, ki ga nudi Ustna Medicina in kjer se vsak dan soočam z novimi izzivi.

MORDA VAM BO VŠEČ

Dodaj odgovor